Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 8 éve
Degec falván születtél mi 😊Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
sLyNz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
......
több mint 8 éve
Pitta csak lesett... Collins mint a gyorsvonat
Draft
több mint 8 éve
zsutu
785
Pfff...
több mint 8 éve
Collins kezdi otthon érezni magát 😀
több mint 8 éve
Ellőtte baszott nagy holding
Draft
több mint 8 éve
mekkora kamuuuuu
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ismét úgy döntöttem, hogy zombi leszek holnap melóban a TNF miatt, de lassan kezdem úgy érezni ez a meccs sem éri majd meg.. 😀
......
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mi a fasz van már ... 5 perc alatt két timeoutÍgy viszont biztos nem fogjátok az utolsó két percben rosszul kikérni őket, mert ugye nem lesz egy se. Mike Smith is csettintene
Drip
több mint 8 éve
mi a fasz van már ... 5 perc alatt két timeoutTaktika....
Drip
Draft
több mint 8 éve
mi a fasz van már ... 5 perc alatt két timeout
több mint 8 éve
Vedd fel Pettyt. Van ra sansz, hogy kap jatekidot. (Esetleg Goffot.)Hajrá Browns!Bye-on van a kezdő QBm, így ere a fordulóra a felvettem Kesslert. Kár, hogy a kezdőbe már elfelejtettem betenni. El se hiszem baszki! 😡
alatriste
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
zsutu
785
LOL...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez valami uj idokeresi rekord? Hogy legalabb ez a Browns-e legyen?They are number one in something. Finally.
Igor
www.nfl.com/videos/nfl-network-top-ten/09000d5d8182077a/Top-10-Snakebit-Franchises-Cleveland-Browns
több mint 8 éve
öööö, mi van ma itten xD visszasírjuk mi még a titans vs jags meccset
több mint 8 éve
Hajrá Browns!Bye-on van a kezdő QBm, így ere a fordulóra a felvettem Kesslert. Kár, hogy a kezdőbe már elfelejtettem betenni. El se hiszem baszki! 😡
alatriste
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ez valami uj idokeresi rekord? Hogy legalabb ez a Browns-e legyen?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
sziasztok! valakinek esetleg sporttv stream ami működik? sosem hittem volna de hiányzik a Magyar közvetítést így 1.5 hónap távol lét után 😀
......