Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 8 éve
Ez mekkora pass interference volt baszki?!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
De azért lelked mélyen érzed, hogy a Browns ellenetek nyeri az egyetlen meccsét, ugye? 😛Jól nyomja a Ravens 😊Mindig adunk egy felido elonyt.
Jakehomer
Mondjuk, ez kb. az a meccs, amit igy is be kene tudnunk huzni.
Igor
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
volt egy fasza sackje, de amúgy nem sokat van pályánTyrone Holmes milyen?Brian Boddy Calhoun INT - ő anno nálunk volt a teljes előszezonban.és köszönjük is szépen 😊 van benne potenciál
iktriad
Drip
iktriad
több mint 8 éve
1 yardról... Hopsz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
1yardosról azért érdekes lesz
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tyrone Holmes milyen?Brian Boddy Calhoun INT - ő anno nálunk volt a teljes előszezonban.és köszönjük is szépen 😊 van benne potenciál
iktriad
Drip
több mint 8 éve
Na ez szép volt, offense is jó lenne már nem töketlenkedne.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
zsutu
785
Lehoztuk az első negyed kapott pont nélkül... a fejlődés megkérdőjelezhetetlen 😀
több mint 8 éve
Brian Boddy Calhoun INT - ő anno nálunk volt a teljes előszezonban.és köszönjük is szépen 😊 van benne potenciál
iktriad
több mint 8 éve
Jól nyomja a Ravens 😊Mindig adunk egy felido elonyt.
Jakehomer
Mondjuk, ez kb. az a meccs, amit igy is be kene tudnunk huzni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
13 perce írtam, annyira nem régi 😉Csodalkoztam is, mert elegge regi, mondhatnam ozdi vicc volt.igazából Ózdon, de majdnem ugyan az xDDegec falván születtél mi 😊Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
sLyNz
ThundersNFL
sLyNz
Igor
......
több mint 8 éve
Puff...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Brian Boddy Calhoun INT - ő anno nálunk volt a teljes előszezonban.
több mint 8 éve
Csodalkoztam is, mert elegge regi, mondhatnam ozdi vicc volt.igazából Ózdon, de majdnem ugyan az xDDegec falván születtél mi 😊Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
sLyNz
ThundersNFL
sLyNz
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
igazából Ózdon, de majdnem ugyan az xDDegec falván születtél mi 😊Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
sLyNz
ThundersNFL
......
több mint 8 éve
zsutu
785
Ne már...
több mint 8 éve
zsutu
785
Greconak baj van a fülével? Már régebben feltűnt h rendszeresen értetlenkedik miután felállt a fal.
több mint 8 éve
Mondjuk a Browns futni nem nagyon fog, igy ha nem kapunk def/special team TD-t, 17-tel ezt a meccset meg lehet nyerni... #oldschoolRavensD
több mint 8 éve
zsutu
785
Futások nem mennek eddig
több mint 8 éve
Collins kezdi otthon érezni magát 😀szerintem ahhoz hiányzik pár W 😀 😀
Drip
sLyNz