NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Nincs valakinek youtube linkje erre a meccsre? kitennem a tv rewww.youtube.com/watch?v=fckNZQphkMc
RedFive
több mint 3 éve
Dez moge ment a passz
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nincs valakinek youtube linkje erre a meccsre? kitennem a tv re
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Chaisson sack. Nem csak nálatok van 1. körös LSU rookie, akit sacket szerez.
több mint 3 éve
gedam
5 905
Szoritsunk a Peccnek. 😄ja, eddig az ő szájukíze szerint alakul a meccs, kevés a pont. így nyerhetnek.
RedFive
több mint 3 éve
Szoritsunk a Peccnek. 😄
több mint 3 éve
Queen! Grat!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Queen szep eszrevetel , TFL.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
nyilván cinikus vagyok/voltam 😊attól tartok vereséget fogunk szenvedni...Ettől én nem tartottam. Tudtam. Én a mértéktől tartok.
Stoki
iktriad
több mint 3 éve
attól tartok vereséget fogunk szenvedni...Ettől én nem tartottam. Tudtam. Én a mértéktől tartok.
Stoki
több mint 3 éve
attól tartok vereséget fogunk szenvedni...
több mint 3 éve
Edzőmeccs.Igen. Eddig az.
iktriad
Akkor most majd kernek egy Ravens drive-ot no huddle-vel. 😉
több mint 3 éve
Ezt a meccset serulesek nelkul kell lehozni, ez a legfontosabb. Na meg igen, mehet tobb passz is.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Edzőmeccs.
több mint 3 éve
Igen olvastam. De arra nem gondoltam hogy akkor most minden 4.re nekimentekEnnyire nincs punteretek Iktri?Beteg. Amúgy a csapat egyik legjobbja.
RedFive
iktriad
több mint 3 éve
Tudunk futni de van egy olyan erzesem hogy az esetek egy reszeben a passzjatek gyakorlasa folyik a szemunk elott. Mondjuk van mit.
több mint 3 éve
Ennyire nincs punteretek Iktri?Beteg. Amúgy a csapat egyik legjobbja.
RedFive
több mint 3 éve
no
7 284
nem ertem, de legyen
több mint 3 éve
Queen, ez szep volt. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ennyire nincs punteretek Iktri?
több mint 3 éve
Hossssssssssssssssssssssssssssszú este lesz... Megint.
több mint 3 éve
Fura 9-0 nál de ha nem fut a Jax akkor esélye sincs
több mint 3 éve
A fehér Lamar. 😊