NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Nevetséges geci
több mint 2 éve
cikesz
590
Feljöttem fórumra katasztrófa turistáskodni, ATYA F ASZ!!!
több mint 2 éve
nem igaz!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
jöhet a 250 misi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Mekkora szart ettek ma? 😀
több mint 2 éve
Gyerekek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Duv!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 477
Linderbaum gyerek kurva jó, mondtam, hogy draftolni kell
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Lamar nem hajlando felni a razarodo zsebben. Tetszik.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
De azt se értem miért nem használjuk allent rövideknél QB sneakelFélünk hogy osszetorik? Rams ellen persze minden darálóba bele lett küldve
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
3 éve singletaryvel egész jó volt csak akkor Goret futtatták nulla yardért, elmúlt 2 évben kb semmiKíváncsi vagyok idei holtszezonban rendbe rakják e már a futójátékot BuffalobanAmugy ideje kenne. Hanyadik eve faj mar?
ThySoul
RedFive
Most is moss neki fut telibe az embernek 😀
több mint 2 éve
Szortuk a felhoket ezust kolloiddal. A W-ert mindent. 😀
több mint 2 éve
Norbi180
676
Védelem harap rendesen
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok idei holtszezonban rendbe rakják e már a futójátékot BuffalobanAmugy ideje kenne. Hanyadik eve faj mar?
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Kíváncsi vagyok idei holtszezonban rendbe rakják e már a futójátékot Buffaloban
több mint 2 éve
Harmadik kiseleteknel a Bills a legjobb a ligaban. Ezt nem is hiszem el.
több mint 2 éve
132.8 - 4.6Tarthatatlan qbr kulonbseg.
több mint 2 éve
Mekkora holding volt és 2 bíró előtt aztán semmi zászló. Látom itt is első osztályú a bíráskodás 😀
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Mondjuk nfl szinten szarok a bírók évek óta, nem hiszem el hogy a ligat nem zavarja
több mint 2 éve
😀 kiegyensulyozott biraskodas
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Szoktak OPI-ra még zászlót dobni? Az annyira nem 2k22Csak az előző vidszahuzast egyenlitette, gyökér bírók
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Szoktak OPI-ra még zászlót dobni? Az annyira nem 2k22