Buffalo Bills - New England Patriots
2 hónapja
Hát ez gyönyörű.
2 hónapja
Nem gondoltam volna 😊
2 hónapja
Hűha?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Van már Maye-nek game winning drive-ja? 😛Ha van is akkor sem sok...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 hónapja
Csak egy field goal most nem lesz elég, Allen ha TD kell nekik a végén akkor végig fogja vinni...Persze ha nem tudunk haladni akkor mit sem számít... 😛
Főleg ha 4.-ik kísérletekre is neki kell menniük...
Castleai01
Maye kezd kiszámítható lenni és akkor is kimenni jobbra a zsebből ha nincs is rákényszerítve...
Remélem tanul belőle...
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
2 hónapja
Csak egy field goal most nem lesz elég, Allen ha TD kell nekik a végén akkor végig fogja vinni...Főleg ha 4.-ik kísérletekre is neki kell menniük...
2 hónapja
Erik a meglepetes…Azért ott van Josh Allen a másik oldalon, láttuk már mire képes ha megszorul a csapata... 😉
casaubon
2 hónapja
Stevensonnak lassan lesz annyi TD-je, mint fumble-ja
2 hónapja
Erik a meglepetes…
2 hónapja
Diggs zseniElnézve ma Diggs-et azt mondom idén WR1-et kell Hozni Maye-nek...
FunHun
Sosem voltam nagy WR párti de tényleg nagyben megkönnyítik a QB-k dolgát az igazán jók...
Ma pl. már régen nem lennénk meccsben ha Diggs nem a fénykorát idézve játszana...
2 hónapja
Sisak a sisaknak?Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
ThySoul
2 hónapja
Diggs zseni
2 hónapja
Na, mecsben vagyunk a liga egyik legjobb csapatával, idénre ennél többet nem kívántam...Védelem tetszetős mégha Allen ki is tud menekülni ha kell de nem sok ilyen QB van az NFL-ben...
2 hónapja
De ez szerinted is tutii pályán kívül volt? 😉Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
ThySoul
2 hónapja
Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
2 hónapja
Kicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
2 hónapja
Kicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamit
2 hónapja
Ez a meccs amúgy, bármi is lesz a vége, hogyan lett SNF?
2 hónapja
2 hónapja
Harom fumble se surun van egy negyedben
2 hónapja
Na ezt most pontokra kell váltani!!!
2 hónapja
Faszán néz ki, hogy majdnem mindenki fehérben van a stadionban 😊Van energia a stadionban az biztos... 😊
FunHun
Meg is látszik mert a játékosok is úgy mennek mint a mérgezett egerek...
2 hónapja
Faszán néz ki, hogy majdnem mindenki fehérben van a stadionban 😊