NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
70
13
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
prérifarkas
598
De micsoda ajándék! Amit nem is most fogunk értékelni, hanem évek múlva, akárhogy is alakul.hát hiába lesz ez Pit győzelem, a jövőre nézve nem egy életbiztosításVárjál még, még sok van. Másfelől szerintem a fórumon 10-ből 8 Steelers-szurkoló nem vár semmit ettől a szezontól, én is már BB utódját várom. Addig minden ilyen meccs, amit a defense lehoz, ajándék!
Heisman
Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Alapoznak egy távolinak....be ne nyaljuk...
több mint 3 éve
Akkor még a megrendelt picksixemet kérem 😀Szar a védelem, még egy nyamvadt pontszerzésre se képes...
bcsarli
több mint 3 éve
Akkor még a megrendelt picksixemet kérem a D-től 😀
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
na megmutathatja Allan, hogy számolni kell vele
több mint 3 éve
Cypress
3 228
[/quote]Jags a fos Texanstól is simán vereségre áll[/quote]Ebben semmi meglepőt nem látok, még szerencse, hogy remekül draftoltak. 😮
több mint 3 éve
hát hiába lesz ez Pit győzelem, a jövőre nézve nem egy életbiztosításVárjál még, még sok van. Másfelől szerintem a fórumon 10-ből 8 Steelers-szurkoló nem vár semmit ettől a szezontól, én is már BB utódját várom. Addig minden ilyen meccs, amit a defense lehoz, ajándék!
Heisman
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Továbbra is mondom, hogy ha van csapat, amely képes fordítani, akkor ez a Bills....szóval csitt.....zúzzunk tovább...
több mint 3 éve
Az igen! 😁😁😁
több mint 3 éve
Spy
2 337
Killebrew, imádtam, amikor kijött, imádtam, amikor hozzánk került....és lám...
több mint 3 éve
hát hiába lesz ez Pit győzelem, a jövőre nézve nem egy életbiztosítás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én ismét csak annyit szeretnék mondani: looooooooooooool 😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
bakki
több mint 3 éve
Cypress
3 228
IMÁDOM A CSAPATOM!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 653
YEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSS
több mint 3 éve
Beszaras 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Azért az kurva jó volt, amikor Harris futásánál mondta az egyik szaki, hogy milyen jól blokkolt a fal. Aztán az ismétlésnél látszódott, hogy a fal fele nem hogy nem blokkolt jól, de még a földön is feküdt! 😀Apró részletekre nem adnak, nem azért kapják a lóvét, hanem hogy eljátszák a beszélő fejet.
Szokol
több mint 3 éve
Spy
2 337
Pierre
több mint 3 éve
Jags a fos Texanstól is simán vereségre áll, nekem elég a Fangio féle mazochizmusEz egy jó JINX volt, de remélem te nem leszel Jags fan, mint (tudod ki). 😀jinx 😀Ja, látom, már online vagyok. Csak a szokásos szezonkezdeti kínlódás. 😀Peace Mindenkinek,nem túl jól
Hogy állunk?
Cypress
Heisman
Cypress
Heisman
Cypress
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ez egy jó JINX volt, de remélem te nem leszel Jags fan, mint (tudod ki). 😀jinx 😀Ja, látom, már online vagyok. Csak a szokásos szezonkezdeti kínlódás. 😀Peace Mindenkinek,nem túl jól
Hogy állunk?
Cypress
Heisman
Cypress
Heisman
több mint 3 éve
Azért az kurva jó volt, amikor Harris futásánál mondta az egyik szaki, hogy milyen jól blokkolt a fal. Aztán az ismétlésnél látszódott, hogy a fal fele nem hogy nem blokkolt jól, de még a földön is feküdt! 😀
több mint 3 éve
adnátok egy stabilabb stream-et?
több mint 3 éve
Klemó
5 653
Most jön a neheze, komolyan vesz majd minket a Bill O is! 😀Kiváncsi leszek most. Ami bravúr azért az a két 4. kísérlet volt....ezt nem lehet mindig csinálni....de most az adrenalin is ott lesz. Jelzem még a Bills az esélyes bőven.....de jeleket mutattunk végre.
Szokol
több mint 3 éve
jinx 😀Ja, látom, már online vagyok. Csak a szokásos szezonkezdeti kínlódás. 😀Peace Mindenkinek,nem túl jól
Hogy állunk?
Cypress
Heisman
Cypress