Carolina Panthers - New Orleans Saints
17 napja
MC12
6 359
Ez egy elég béna valami volt a végén. Ha szent Mária, akkor bassza fel, ha meg ilyen trükkös futás akkor meg mondjuk fusson kicsit lendületesebben akinek ez a dolga.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
17 napja
MC12
6 359
Szerintem elég szar meccs.Majdnem.Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
MC12
Roncsderby de azért nézhető
Janek
17 napja
Majdnem.Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
MC12
Roncsderby de azért nézhető
17 napja
Azért nekünk sem egyszerű, de na. 35 yardon egy futás, egy majdnem int és egy sack.
17 napja
Batrake a szerencseEz moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
17 napja
MC12
6 359
Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
17 napja
Hogy azóta, mióta minket alaptalanul megvádoltak ezzel, azt nem tudom, hogy létezik-e.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
SrBandi
17 napja
MC12
6 359
4&2re a mi 40esünk körül se fg próba se neki menni nem mentek - punt inkább.Ez moat mi volt cicàk?Nem lattam. Redzone megy
MC12
Kájzerszóze
17 napja
Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Tepper takarodj!
17 napja
kijo
382
Egy sem stabil amit ismerek.Ez moat mi volt cicàk?Nem lattam. Redzone megy
MC12
Kájzerszóze
17 napja
qpee1
114
sziasztok valaki tud egy normális linket?
18 napja
Ez volt es sikerult, lattuk.Nézd vissza.
Kájzerszóze
Carr dobott egy kórházpasszt, Olave beszorult két védő közé.
Elsőre nekem is parasztnak tűnt Woods, de aztán látszik hogy megállt, Jackson belelökte a sisakját Woods vállvédőjébe, kb elugrani nem tudott volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
18 napja
Miért ?Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …Ezt kár mentegetned...
Janek
Kájzerszóze
Most komolyan ennek a panthersnek ez lenne a cél hogy Olave sérüljön le?
A csere ps védőkkel?
18 napja
MC12
6 359
Dannis Allan takarodj vegreNem harapnak a fiúk, hogy úgy mondjam.
Kájzerszóze
18 napja
Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …Ezt kár mentegetned...
Janek
18 napja
Szólhatnátok Youngnak, hogy passzolhatna a legjobb elkapójának is.Megtette.
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.