NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …
több mint 1 éve
Olave-nak legalább minden végtagja mozog, viszik korházba
több mint 1 éve
Szólhatnátok Youngnak, hogy passzolhatna a legjobb elkapójának is.
több mint 1 éve
Ilyet a liga alapos vizsgalata szerint soha senki nem csinalt csak a Saints. Okay, ertettuk, latjuk, tudjuk.Tudják, hogy ki lehet szedni és azt csinálják...Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
Btw. elkapó nélkül nehéz lesz.
MC12
Nyilván direkt.
kijo

több mint 1 éve
Tudják, hogy ki lehet szedni és azt csinálják...Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
MC12
Nyilván direkt.
több mint 1 éve
Pofatlan bounty volt a vedoktol... remelem megy majd a komoly buntetes is mindnek, de a celjukat elertek, az teny....

több mint 1 éve
ó idők ó erkölcsökAzért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
SrBandi
több mint 1 éve
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...

több mint 1 éve
Fú szerencsére én csak a redzone-ban láttam de ott is nagyon csúnyának nézett ki, jobbulást neki.
több mint 1 éve
Ez out. Koszi vedok, fontos volt lenyomni. Bountygate....

több mint 1 éve
Basszus ez nagyon csúnya
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Olave. Ez nem egy hetes kihagyás lesz... Szerencsétlen minden meccsen belenéz az utóbbi meccseken.
több mint 1 éve
Erre mindenképp szükség volt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Olave… ma is leszedték szegényt 😕
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”