Carolina Panthers - New Orleans Saints
18 napja
Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …
18 napja
Tarsi
1 244
Olave-nak legalább minden végtagja mozog, viszik korházba
18 napja
Szólhatnátok Youngnak, hogy passzolhatna a legjobb elkapójának is.
18 napja
Ilyet a liga alapos vizsgalata szerint soha senki nem csinalt csak a Saints. Okay, ertettuk, latjuk, tudjuk.Tudják, hogy ki lehet szedni és azt csinálják...Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
Btw. elkapó nélkül nehéz lesz.
MC12
Nyilván direkt.
kijo
18 napja
kijo
382
Tudják, hogy ki lehet szedni és azt csinálják...Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
MC12
Nyilván direkt.
18 napja
Pofatlan bounty volt a vedoktol... remelem megy majd a komoly buntetes is mindnek, de a celjukat elertek, az teny....
18 napja
Kampman
28 290
ó idők ó erkölcsökAzért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
SrBandi
18 napja
SrBandi
565
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
18 napja
MC12
6 359
Azt értem, de négyen egyszerre? Azért az már több, mint extra keménység.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
kijo
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
18 napja
kijo
382
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Madárcsontú így sajnos próbálnak ellene extra keményen játszani.
Gyurma Pappa
18 napja
Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...
18 napja
Tarsi
1 244
Fú szerencsére én csak a redzone-ban láttam de ott is nagyon csúnyának nézett ki, jobbulást neki.
18 napja
Basszus ez nagyon csúnya
18 napja
Fattyu
1 919
Olave. Ez nem egy hetes kihagyás lesz... Szerencsétlen minden meccsen belenéz az utóbbi meccseken.
18 napja
Erre mindenképp szükség volt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
18 napja
MC12
6 359
Olave… ma is leszedték szegényt 😕
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”