Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 8 éve
azt mondja, en nem hagynam Aguayora 8Dbelerug
több mint 8 éve
Csaltál*Nekem meg mindketto. Plusz Tajh Boyd. Nyertem.Kösz nem ,nekünk van Bosa-nk.San Diegoban csak szeretnenek egy olyan bustot, mint o. 8DWinston Luckozott 8D1/1esként bust lett?
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 8 éve
Csak óvatosan ezzel a kijelentéssel, mert ő lesz még a végén a következő kezdő, aki IR-re megy nálatok.Kösz nem ,nekünk van Bosa-nk.San Diegoban csak szeretnenek egy olyan bustot, mint o. 8DWinston Luckozott 8D1/1esként bust lett?
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 8 éve
Nekem meg mindketto. Plusz Tajh Boyd. Nyertem.Kösz nem ,nekünk van Bosa-nk.San Diegoban csak szeretnenek egy olyan bustot, mint o. 8DWinston Luckozott 8D1/1esként bust lett?
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 8 éve
Kösz nem ,nekünk van Bosa-nk.San Diegoban csak szeretnenek egy olyan bustot, mint o. 8DWinston Luckozott 8D1/1esként bust lett?
Stez
Sixo
Stez
több mint 8 éve
San Diegoban csak szeretnenek egy olyan bustot, mint o. 8DWinston Luckozott 8D1/1esként bust lett?
Stez
Sixo
több mint 8 éve
Julio szar matchup volt, akkor ne is passzoljunk, mert Evans es Jackson kicsik 8)
több mint 8 éve
Winston Luckozott 8DMost szerencséje volt, mert nála maradt a labda.
Stez
több mint 8 éve
Mi ez, NFC East meccs?
több mint 8 éve
harras
515
negyedórája nézem a meccset és ennyi ostoba hibát ennyi idő alatt még nem láttam
több mint 8 éve
Tebow eleg jo volt...Floridában ne reachelj be ST játékosért, mert az soha nem jön be.En ertem. Mert faszok.Hogy tudtak második kört adni kickerér mai napig nem értem. Ha Vinetiari vagy Janikowski reinkarnációja lenne még akkor se de így...igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste
Stez
alatriste
Stez
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
legalább próbálnánk mélyet dobni ha már eladjuk
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Floridában ne reachelj be ST játékosért, mert az soha nem jön be.En ertem. Mert faszok.Hogy tudtak második kört adni kickerér mai napig nem értem. Ha Vinetiari vagy Janikowski reinkarnációja lenne még akkor se de így...igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste
Stez
alatriste
Stez
több mint 8 éve
FELTRADEDEL!Hogy tudtak második kört adni kickerér mai napig nem értem. Ha Vinetiari vagy Janikowski reinkarnációja lenne még akkor se de így...igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste
Stez
alatriste
több mint 8 éve
En ertem. Mert faszok.Hogy tudtak második kört adni kickerér mai napig nem értem. Ha Vinetiari vagy Janikowski reinkarnációja lenne még akkor se de így...igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste
Stez
alatriste
több mint 8 éve
Hogy tudtak második kört adni kickerér mai napig nem értem. Ha Vinetiari vagy Janikowski reinkarnációja lenne még akkor se de így...igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste
Stez
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Daryl Smith bemutatkozik Ricsinek, ha már nem ismeri.
több mint 8 éve
Hargreaves nagy vedekezes, szedhetne lassan o is egy picket
több mint 8 éve
igy nem er, Aguayonak nincs olyan, h fg tavMindjárt kihátrálnak FG távról is. 😊Megtették
iktriad
alatriste