Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 8 éve
Jó volt, nyomokban felfedeztem egy csapatot, de meddig tart ez?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ha ilyen lófasznyi időt tölt a levegőben a labda nem tudom mit várunk
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Idén pedig azt hittem, hogy jó a coverage team.
több mint 8 éve
kérdés hol a zászló
Liverpool Fc
több mint 8 éve
az nem túl jó :dNem tudtam nézni, Floyd milyen ma?Nevét sem hallottam.
eaglesmcnabb
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Nem tudtam nézni, Floyd milyen ma?Nevét sem hallottam.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Nem tudtam nézni, Floyd milyen ma?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ez egy teljesen motiválatlan csapat.Ha nem lesz változás a héten akkor idénre én feladom szerintem a meccsnézést.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Callahan a legjobb embere a védelemnek. Lehet ez furán hangzik, de a srác kibaszott jó.Deiondré 😊. GM játékban én is draftoltam.
több mint 8 éve
Ez a meccs szépségtapasz az eddig elkövetett bűnökre a Soldiere, ennyi kijárt már a szurkolóknak otthon.
több mint 8 éve
kurva életbe
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Secondary nagyot játszik ma, mert pass rush az továbbra sincs. Ha jól láttam Glenn van fenn Porter helyett, Callahan a másik szélső corner, LeBlanc meg nickelbe van.
több mint 8 éve
Esküszöm drukkolok a Bearsnek.Inkább szopjunk egész évben de ezek az emberek takarodjanak a csapat éléről.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Loggains is nagy meccset hoz, megy a futójáték, jó a pass prot. Ennyi.S Langford kiesése is inkább a csapatot segíti.
több mint 8 éve
Jefferyre rá állt Slay vagy miért nem keresi egyáltalán Hoyer?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Suh távozása óta nincs Lions D#.Ő volt Austin nagy mágiája.
több mint 8 éve
Mondjuk Hoyer tényleg jó. Szó se róla ma az egész csapat jól néz ki.Hozza amit tud szó se róla, viszont félek, hogy ő kezd jövőhetén is, na ezt nem annyira akarom
tüsi91
több mint 8 éve
Istenem ennyit sikerült letenni játékban? Ez szánalom. Edzői oldalon ez milyen felkészülés?
több mint 8 éve
Az ország második legnagyobb területű települése, Lázár János szülővárosa, Hódmezővásárhely állt az élen 49,46 százalékkal.Jani büszke lehet ránk. Kapunk is ajándékba adóemelést tuti.
Ja és buzi Caldwell.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk Hoyer tényleg jó. Szó se róla ma az egész csapat jól néz ki.
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Persze,hogy viccelek! 😀Viccelsz, itt van HoyerHát ez szánalmas.Legyen Stafford és mi felvesszük! 😀
Légyszi valakit rúgjanak ki holnap.
Bárkit. Csak, hogy lássam változik valami.
Bazzani
Süsü
hpeter93