Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 8 éve
Elképzelem ahogy vergődsz tökönrúgás után. (:Ez holding volt.Detroit Packers
Bazzani
tüsi91
Gleeeeeeeeeeeeeeeeen. (Stafford te fasz.)
több mint 8 éve
Ki a faszommal cserélt mezt a védelmünk? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
A faszba.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
BAZZZZZZAAAAAA
több mint 8 éve
November 15.én kiderül.Séééééérülééééééééés.btw a tied hogy áll?
Bazzani
alatriste
Hun fáj hun nem.
több mint 8 éve
És még kapjunk is pár pontot.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Séééééérülééééééééés.btw a tied hogy áll?
Bazzani
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Nem az a baj, hogy Gouldot kirúgták, hanem hogy Barthra cserélted.Szégyen.
több mint 8 éve
Hála Istennek sikerült leigazolni El Bartót valamelyik kuka mellől.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Komolyan nem hiszem el, hogy ennél jobban Gouldnak nem ment volna bazdmeg
több mint 8 éve
Massie elintéz egy sacket, majd egy offside-ot, legjobb vétel ever
több mint 8 éve
DaddyBear
888
Massie te foooooooooooos!
több mint 8 éve
Ez relative, a kevés pontos meccs nem feltétlen tükröz szar focit, ha a védelmek közben jók.A TD után el kellett mennem, látom lényeges dolgokról nem maradtam le.Egy órányi szar foci neked semmi?
alatriste
füligjimmy
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Halkan jegyzem meg, hogy nem kellene Zennert kipróbálni? Erőlködünk Riddickel de tisztán látszik, hogy reménytelen a dolog.
Zenner egy buldózer.
több mint 8 éve
Na kéne valami a támadósortól. Nem rossz az összkép, de 7 pont, pedig vagy 3-szor annyit volt nálunk a labda. + a Lions támad először második félidőben.Kicker nélkül nem lehet.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A TD után el kellett mennem, látom lényeges dolgokról nem maradtam le.Caldwellt még mindig szeretik a játékosok.
alatriste
A többi csak körítés.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na kéne valami a támadósortól. Nem rossz az összkép, de 7 pont, pedig vagy 3-szor annyit volt nálunk a labda. + a Lions támad először második félidőben.
több mint 8 éve
A TD után el kellett mennem, látom lényeges dolgokról nem maradtam le.Egy órányi szar foci neked semmi?
alatriste
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A TD után el kellett mennem, látom lényeges dolgokról nem maradtam le.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ennyi zászló a felszabadulás ünnepén sincs
több mint 8 éve
Fangio jól felkészült a meccsre.Mind az 5 játékunkat ismerte.