Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na az eddigi mentális fölényünket kidobtuk a picsába.Stafford helyébe most nyomnék egy downfield shotot.
több mint 8 éve
Jajde kibaszott kurva okosak vagyunk. Nehogy időt kérjönk, inkább kapkodjuk el. De kurva okosak vagyunk!!!!!!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jaj de okosak vagyunk! Jaj de kurva okosak vagyunk!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Nincs kicker, de bann van Bell, okos
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Megvan, szerintem ezek mezt cseréltek, a Miss Tackle versenyen jó helyezést érnének el. Akárcsak korábban mi.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Nálam ez nem megy.A reklám hiba nélkül megy a meccset inkább csak hallgatom úgy akad.Nekem is ez volt, most találtam egy elfogadhatót
Bazzani
vipbox.biz/football/watch-1sbn9-detroit-lions-chicago-bears?l=1409422845
hpeter93
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
White, ne csinálj ilyeneket, lassan kezd a faszom is felállni,235-ös csatorna Jimmy 😉
füligjimmy
több mint 8 éve
White, ne csinálj ilyeneket, lassan kezd a faszom is felállni,
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A reklám hiba nélkül megy a meccset inkább csak hallgatom úgy akad.Nekem is ez volt, most találtam egy elfogadhatót
Bazzani
vipbox.biz/football/watch-1sbn9-detroit-lions-chicago-bears?l=1409422845
több mint 8 éve
Nem gondoltam, hogy jó csapatnak fogunk majd időnként kinézni....Ellenünk bárki annak néz ki.
csi77
Caldwellt szeretik a játékosok ez a lényeg.
több mint 8 éve
Nem gondoltam, hogy jó csapatnak fogunk majd időnként kinézni....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
0-3, hazai pálya, faszér nem megyünk neki?
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Minden lesz, bébi!Ha már Sas kabaré, ha nyerünk remélem lesz csöcs, hogy az impotens vén kádári öregek is örülhessenekJó mantra ez a reset gomb nyomkodása, de ha 2 évenként megnyomod, a végén annyira elkopik, hogy már rá sem ismerszTe ma megittál egy Sas-kabaré lemezt? Pirítasz te is, bazmeg!
hpeter93
füligjimmy
hpeter93
Kíváncsi vagyok mi lesz az első play call a 2. negyedben. Futás, vagy röviden szélre?
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A reklám hiba nélkül megy a meccset inkább csak hallgatom úgy akad.
több mint 8 éve
Ha már Sas kabaré, ha nyerünk remélem lesz csöcs, hogy az impotens vén kádári öregek is örülhessenekJó mantra ez a reset gomb nyomkodása, de ha 2 évenként megnyomod, a végén annyira elkopik, hogy már rá sem ismerszTe ma megittál egy Sas-kabaré lemezt? Pirítasz te is, bazmeg!
hpeter93
füligjimmy
több mint 8 éve
El kéne dönteni, 50-esről nem jutunk sehova, egyszer a bírók befújtak egy semmit.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jó mantra ez a reset gomb nyomkodása, de ha 2 évenként megnyomod, a végén annyira elkopik, hogy már rá sem ismerszTe ma megittál egy Sas-kabaré lemezt? Pirítasz te is, bazmeg!
hpeter93
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Nagyon harap a védelem, s az egész csapat úgy néz ki, mint aki fel van készítve. Ez a Hicks sack brutál volt.
több mint 8 éve
Jó mantra ez a reset gomb nyomkodása, de ha 2 évenként megnyomod, a végén annyira elkopik, hogy már rá sem ismersz
több mint 8 éve
Az egyik csapat négyet fog nyerni a másik ötöt.Kb mindegy melyik melyik.