Chicago Bears - New York Giants
több mint 4 éve
jusssipekka
593
Támadófal nélkül elég nehézha csak az lenne szar, nem 2-9-el állnánk. itt nagyon sok és nagyon mély probléma van
vanek úr
több mint 4 éve
hát ennyi...volt vagy 3 play ami azért tetszett !😊
több mint 4 éve
Ha Rosas berúgja mindkettőt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
vanek úr
1 891
Támadófal nélkül elég nehéz
több mint 4 éve
DPI?? na mindegy
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kronos
779
nah jöhet a legendás GW driveünk 😊Kicsit még lopjuk a távolságot és DJ beszalad 😀
yooker
több mint 4 éve
jinxna még egy picit pls. 😉
Awesome88
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kevés játékos érdemli meg idén a fizuját, az egyik Golden Tate, a másik Marcus Golden...No meg Slayton!!
nagir
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
jinx
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
klasszikus, már az első 10ig nem jutunk el..
több mint 4 éve
Awesome88
1 236
A legendás GW strip sack-el...
több mint 4 éve
jogossafety vagy picksix lesz????????????????????????Amúgy td 😊
nagir
vanek úr
több mint 4 éve
nah jöhet a legendás GW driveünk 😊
több mint 4 éve
Kronos
779
Pc a másik szobába van, de most már telon nézem a Giantset, úgyhogy atjottem a nagyszobaba,ott plazman megy a Saints meccsKözben fél szemmel belenéztem a Saints Pantherbe,mekkora meccsén ezt nézem fél szemmel az mellett
Kronos
yooker
több mint 4 éve
Kevés játékos érdemli meg idén a fizuját, az egyik Golden Tate, a másik Marcus Golden...
több mint 4 éve
mondjuk ma azért nagyjából rendben volt..persze kár ezért az egyért isez azért nem volt piti passzEzért van elnézve DJ minden baromsaga... egyelőre.
yooker
Kronos
több mint 4 éve
részemről tuti!ez azért nem volt piti passzEzért van elnézve DJ minden baromsaga... egyelőre.
yooker
Kronos
több mint 4 éve
Kronos
779
ez azért nem volt piti passzEzért van elnézve DJ minden baromsaga... egyelőre.
yooker
több mint 4 éve
vanek úr
1 891
Ez mi passz volt? Nyakában a védő, és bedobta 3 ember közé
több mint 4 éve
Közben fél szemmel belenéztem a Saints Pantherbe,mekkora meccsén ezt nézem fél szemmel az mellett
Kronos
több mint 4 éve
Közben fél szemmel belenéztem a Saints Pantherbe,mekkora meccsyes!!
Kronos
több mint 4 éve
Kronos
779
Közben fél szemmel belenéztem a Saints Pantherbe,mekkora meccs
több mint 4 éve
Rodaron
2 070
Na ha ezeket a DJ-Tate playeket játszanánk meg állandóan akkor lehetne is valami.A másik meg nem értem Barkleyt se, sose akar a külső zóna felé futni mostanság, minden középen erőlteti. Nem tudom, hogy ezt kérik e tőle vagy ő erőlteti, de amikor elfutott a külső zónán és fel tud gyorsulni akkor elég nehéz elkapni..
több mint 4 éve
ez azért nem volt piti passz