Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 6 éve
Go 49ers!!!!
több mint 6 éve
Egy yt red zonet tudnatok?
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Nyerjünk. Január 1-én, 2-án úgy is kirúgják Foxot.Remélem nyerünk. Szerintem a múlt heti után egy viszonylag jól felkészített csapat lép pályára. Trubiskynél mút héten bejött a tippem, hogy az első olyan meccse lesz, ahol 1-nél több INT-et dob. Ma az első olyan lesz, ahol 1-nél több TD-t.Akkor jól értem hogy SF siker a cél? 😊)
Ha kikapunk holnap kirúgják Foxot.
tüsi91
Nomac
A legnépszerűbb játékos Chicagoban pedig ma fehér mezt visel és 9-es. Imádtam a faszit.
több mint 6 éve
Remélem nyerünk. Szerintem a múlt heti után egy viszonylag jól felkészített csapat lép pályára. Trubiskynél mút héten bejött a tippem, hogy az első olyan meccse lesz, ahol 1-nél több INT-et dob. Ma az első olyan lesz, ahol 1-nél több TD-t.Akkor jól értem hogy SF siker a cél? 😊)
Ha kikapunk holnap kirúgják Foxot.
tüsi91
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek... Végre 6 év után rájöttem hogy egész jó WI-FI van a melóhelyen 😊
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Remélem nyerünk. Szerintem a múlt heti után egy viszonylag jól felkészített csapat lép pályára. Trubiskynél mút héten bejött a tippem, hogy az első olyan meccse lesz, ahol 1-nél több INT-et dob. Ma az első olyan lesz, ahol 1-nél több TD-t.Ha kikapunk holnap kirúgják Foxot.