Cincinnati Bengals - New England Patriots
2 hónapja
Chase-re minek ember
2 hónapja
bízzunk a D-ben!
2 hónapja
Szipeter
1 649
Ja nem fumlinak ítélték kellett a stat😁
2 hónapja
Szipeter
1 649
sajnos már nem jönnek a futások semA balfaszkodásba coach Taylor is be szeretett volna szállni ezzel a próbálkozással
mivaan, red flag?
NB2
2 hónapja
FunHun
1 482
sajnos már nem jönnek a futások semNehezen mehetnek, mikor 8-9 emberes box áll szemben.
mivaan, red flag?
NB2
Erre kellene reagálnunk valamivel... (jetsweep, bootleg, screen, ...), vagy legalább a WR-k, TE-k ne a falhoz közeli felállásban legyenek ezzel is tömörítve a DEF-et...
2 hónapja
SirPub
1 459
sajnos már nem jönnek a futások semAzt nem láttam, ki szedte össze…
mivaan, red flag?
NB2
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
De sokkal dicsteljesebb a helytállás, mint amit vártam, akkor is, ha nem nyernek.
2 hónapja
Megfáradt a Front 7 a Pats-nél. Na de még nincs vége hátha..Megfáradt itt minden.
ParadSEC
2 hónapja
Megfáradt a Front 7 a Pats-nél. Na de még nincs vége hátha..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
ennyiszer nem lehet szerencsénk, sajna ez az ő labdájuk 😕egyébként ez a baj, 2x végigmennek TD-vel és kikapunk 😕
2 hónapja
Felébredt Burrow
2 hónapja
most sajnos megint könnyedén jönnek át 😕
2 hónapja
Az offense kezdi hozni a tavalyi formát. Két sikertelen RZ trip, most egy jó field position eredmény nélkül..
2 hónapja
egy elkaphatatlan labdára jött a szabálytalanság 😕buta védő 😕
2 hónapja
SirPub
1 459
Kicsit nagy volt a lyuk a fal közepén😂Jót kattant.
manuszka86
2 hónapja
Legion of boomelite védelem!!!Ez mekkorát kapott! Azt hittem, letépi a fejét
NB2
Burkus
2 hónapja
SirPub
1 459
Ehhhhh, nem sikerül semmi 😕Sok van még, de az eddigiek alapján ez csúnya kezdés.
2 hónapja
Harap a D!😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉