Cincinnati Bengals - New England Patriots
2 hónapja
Aztamindenit
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
elite védelem!!!Ez mekkorát kapott! Azt hittem, letépi a fejét
NB2
2 hónapja
elite védelem!!!
2 hónapja
Az komoly védekezés volt
2 hónapja
Nem céloztam csak kiváncsi voltam. Tehát saját előfizetés?game pass, de vettem a célzást, visszafogom magam, hogy ne legyen spoiler 😊fumble és a miénk!!!!Te milyen streamet nézel? Kb egy perccel korábban vagy mint én
NB2
vpi
NB2
Én nflbite.
2 hónapja
game pass, de vettem a célzást, visszafogom magam, hogy ne legyen spoiler 😊fumble és a miénk!!!!Te milyen streamet nézel? Kb egy perccel korábban vagy mint én
NB2
vpi
2 hónapja
azért az elég kemény stat, hogy amióta Mayo HC nem kaptunk az első félidőben pontot..
2 hónapja
Ebben azért több volt 😕Brissett amúgy a 3.nál inkább futhatott volna és sima 1st down, felfelé pont a 2 védő között el tudott volna futni
2 hónapja
fumble és a miénk!!!!Te milyen streamet nézel? Kb egy perccel korábban vagy mint én
NB2
2 hónapja
Mikey
18 728
Ezek a szezonkezdések nagyon nem akarnak menni mióta Burrow éra van.
2 hónapja
gedam
5 902
Viszont ritka balfaszok vagyunkértem én, hogy nem akarja senki a preseasonban összetöretni a kincseket, de a ravensnél is és itt nálatok is ráment egy félidő arra, hogy nincs a kezekben, lábakban kilométer.persze rá lehet erre szánni a szeptembert, de be lehet szopni a tartalékolást a végén.
SirPub
Szerkesztette: gedam
2 hónapja
Szipeter
1 649
Most már tényleg elég lesz a balfaszkodásból
2 hónapja
SirPub
1 459
Na, akkor most már van az is. A narkós anyjába már! 🤬🤬🤬Faxom! Van amit még nem basztunk el ma?Puntreturn bubu még nem volt…
meme
SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
fumble és a miénk!!!!Így is lehet előre haladni! Könnyeb rúgni mint dobni 😀
NB2
2 hónapja
A védelem nagyot játszik.
2 hónapja
fumble és a miénk!!!!
2 hónapja
ennyit számít, hogy nem Meki irányítkicsit összeszedettebnek tűnik a pats, mint belicsek utolsó 4-5 évében. kicsit tehetséghiányosa keret, de fel vannak készítve szépen.félidőben vezetjük a csoportot 😊😊 😊 😊
NB2
FunHun
gedam
2 hónapja
gedam
5 902
még a loson belül volt és hezitált, hátha vki szabad lesz vagy lát vmi jó mecsápot.élőben nem tűnt vészesnek, lassításban tényleg úgy tűnt későn jött a védő, de itt Brissett volt a hülye, rég csúszni kellett volnaBrissett 2x hülye volt mostmahomesnak azért ezt bedobják sárgára
NB2
gedam
NB2
2 hónapja
SirPub
1 459
Ahogy Puhl Sanyi bácsi mondta mindig, véleményes. Sárgán se csodálkoztam volna és nem is igen lehetett volna belekötniélőben nem tűnt vészesnek, lassításban tényleg úgy tűnt későn jött a védő, de itt Brissett volt a hülye, rég csúszni kellett volnaBrissett 2x hülye volt mostmahomesnak azért ezt bedobják sárgára
NB2
gedam
NB2
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
gedam
5 902
kicsit összeszedettebnek tűnik a pats, mint belicsek utolsó 4-5 évében. kicsit tehetséghiányosa keret, de fel vannak készítve szépen.félidőben vezetjük a csoportot 😊😊 😊 😊
NB2
FunHun
2 hónapja
élőben nem tűnt vészesnek, lassításban tényleg úgy tűnt későn jött a védő, de itt Brissett volt a hülye, rég csúszni kellett volnaBrissett 2x hülye volt mostmahomesnak azért ezt bedobják sárgára
NB2
gedam