Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Mikey
18 729
back-to-back fumbles, oh yeah.
több mint 8 éve
McC fumble kipipálva mára 😊Discount double check
munoz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szóval ott kell valakit elővenni ezért. Vagy itt valakist. 😊DetroitHol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
Ki a Bengalsnál a csere QB?
iktriad
mustaine
iktriad
Höri
több mint 8 éve
Ez a nagy gameplan, hogy nem is próbál futni a Bengals?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
munoz
1 213
McC fumble kipipálva mára 😊
több mint 8 éve
Nagy a tűrőképességem. Anno még végig néztem a sport klub-os EB-t? VB-t? , Léderer meg a többiekkel.2006os VB. és ne is emlékeztess rá. Volt egy értelmes kommentátor (HBI) az egész stábban.
Sixo
több mint 8 éve
Beiktatták CantonbaGumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
FinomGumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kevés a haja.Gumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
Höri párnája alatt.Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
DetroitHol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Gumbót még mindig nem vágom. Van valami különleges ismertetőjegye?addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?A Lions practice squadjában
iktriad
több mint 8 éve
Hol van Ricky Stanzi, amikor szükség lenne rá?Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Dalton remélem, figyelt, hogy kell ledobni a labdát broken playnél 😛
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nagy a tűrőképességem. Anno még végig néztem a sport klub-os EB-t? VB-t? , Léderer meg a többiekkel.addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀A 2. remélem jövőre jobb lesz. Gumbón lehet röhögni, szóval ő is jöhet. Bólti Mór meg örülök, hogy már nem erőlteti a szagkomentárságot.
Kampman
több mint 8 éve
Na jóóóóóó! 😊 Az alulmúlhatatlan volt.addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
Kampman
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Big Ben és a borstörés esete! Hahaha
több mint 8 éve
Keith Wenning8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Az int rendkívül releváns statisztika egy DB-nél.8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
fucuéknál vagy a steelersnél?Súlyos "ellenfelek" vagytok de vállalom!😀 a rutin óriási faktorme tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
Fucu
yooker
több mint 8 éve
munoz
1 213
McCarron 😊 Után van valaki, de inkább akkor jöjjön Sanu 😊8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat,akinek nem jött ennyi össze.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Mikey
18 729
8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat,akinek nem jött ennyi össze.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Sanyi kb ezerszer jobb, de nem baj.Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo