Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Linket tud valaki dobni esetleg?i1279.photobucket.com/albums/y526/ivan9193/Bayern/ThomasLinke_zps0caf234f.jpg
Misley
több mint 8 éve
Misley
1
Linket tud valaki dobni esetleg?
több mint 8 éve
meme
2 102
erre nemgondoltam 😕 Bocsánat.nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊faszán be is lassult tőle a topic
meme
mustaine
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊playoff-eredménykövetőben nem nagyon lesz 😊
meme
több mint 8 éve
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊faszán be is lassult tőle a topic
meme
több mint 8 éve
meme
2 102
nem fogok többet linkelni, csak felvezettem míg nincs érdemi hozzászólás 😊
több mint 8 éve
komoly lesz az biztos....... Szerintem itt míg nem lesz 30 pont közte addig vér fog folyni mindkét oldalon.úgy legyen, csak mellőzd kérlek a youtube-t egy kicsit 😊
meme
több mint 8 éve
meme
2 102
komoly lesz az biztos....... Szerintem itt míg nem lesz 30 pont közte addig vér fog folyni mindkét oldalon.
több mint 8 éve
meme
2 102
www.youtube.com/watch?v=UEQNV7bTkDk
több mint 8 éve
meme
2 102
www.youtube.com/watch?v=hMT3PRCy7Ro
több mint 8 éve
xtaki
3 441
csak egy maradhat 😊
több mint 8 éve
Akkor hajrá!
több mint 8 éve
meme
2 102
www.youtube.com/watch?v=85GZq7QE4jg
több mint 8 éve
Hah, a jó öreg kifogás, Carr egyszerűen alkalmatlan volt irányítónak, teljesen mindegy, milyen OL játszott előtteEz itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊Azok után, hogy a Texans O-line gyakorlatilag kinyírta őt pár év alatt, megértem ha néha köszörüli rajtuk a nyelvét
twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
jövök lehúzni az eredménykövetőtkell az erősítés, az előző topikban Alekosz, Kadlott Karcsi és Usher volt a halftime show, te talán majd tudsz jobbat
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊Azok után, hogy a Texans O-line gyakorlatilag kinyírta őt pár év alatt, megértem ha néha köszörüli rajtuk a nyelvét
twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Jakehomer
több mint 8 éve
meme
2 102
jövök lehúzni az eredménykövetőtmásikat lekaptad már?
Höri
több mint 8 éve
Ez itt off, de David Carr megmondta a tutit, persze nem biztos, hogy neki kéne ezt a viccet elsütnie 😊twitter.com/dcarr8/status/685954107975180288
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Toto21
5 950
Jó estét, jobb folytatást kívánok! Legyen egy kiélezett találkozó a két csapat között!
több mint 8 éve
meme
2 102
és tudom nem az a nap van, de csapassuk a meccsigwww.youtube.com/watch?v=zwqh9Dw0FPo
több mint 8 éve
meme
2 102
Jó estét, jó szurkolást! Pittsburgh győzelmet!Inkább szép reggelt, jó szurkolást és Bengals győzelmet 😛
steelwolf
Ez így időszerübb 😀
több mint 8 éve
Jó estét és legalább olyan tartalmas eredmenykovetot mint az elozo
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Jó estét, jó szurkolást! Pittsburgh győzelmet!
több mint 8 éve
02:15,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal