Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Kampman
28 290
addig panaszkodtok, hogy visszatér a Hollai-Iványi-Gumbó szentháromság valamelyik vagy akár több tagja, na akkor aztán visszasírjátok a mostaniakat 😀Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
Sixo
több mint 8 éve
8 pickkel? Teljesen megérdemelte. Asszem volt olyan csapat, akinek összesen nem volt ennyi INTje.Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
Sixo
Ki a Bengalsnál a csere QB?
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Hát igen, Márkot ezzel nem lehet vádolni.Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
Soldados
több mint 8 éve
Súlyos "ellenfelek" vagytok de vállalom!😀 a rutin óriási faktorme tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
Fucu
több mint 8 éve
Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕Mélyen érzi, hogy nem érdemelte meg.
iktriad
több mint 8 éve
Ő legalább vicces. 😊Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
Sixo
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szegény Reggie. Egyszer kerül be a Pro Bowlra, azt is szerintem ki fogja ezek után hagyni. 😕
több mint 8 éve
Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕A Steelers helyére elég sok csapatot be lehetne helyettesíteni , de még így is előrébb vagyunk , mint Sanyival.
Soldados
több mint 8 éve
ez egy ilyen szezon AB-ről szól mind az O, mind a D 😀Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Antwon Blake nagy csodákra képes.
yooker
iktriad
több mint 8 éve
me tooMost komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
Höri
több mint 8 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Csinálnak 17 pontot az már valszeg elég, szóval ja, simán nyerhetnek.
yooker
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Itt nincs kisjárgány?Mi a cheerleadereken ők meg a kiskocsin spórolnak 😊
prérifarkas
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Márk nem nagyin van tisztában a Steelers-szel... 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...Antwon Blake nagy csodákra képes.
yooker
több mint 8 éve
Maradj csak a Jaguároknál, a többi nagymacska szívét ne fájdítsdSack közben lesérülni, tipikus ex jagMég mindig jobb ,mint ha az utána lévő örömben sérülne meg.
Jakehomer
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Tényleg nem látják, hogy összeakadtak?először igen csak utána az edző vissza is rántotta a karját
prérifarkas
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Nem a feje sérült meg.Sack közben lesérülni, tipikus ex jagEz a meg a mi karmánk.
Jakehomer
Cserébe, ha akar visszajöhet az anyaegyesülethez az offseasonban. 😊
iktriad
több mint 8 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...itt vagyok
yooker
több mint 8 éve
Most komolyan gondolja valaki hogy nyerhet a Bengals ma?ha Bb nem sérül le akkor erre nem nagyon van esély...
több mint 8 éve
Sack közben lesérülni, tipikus ex jagMég mindig jobb ,mint ha az utána lévő örömben sérülne meg.
Jakehomer
több mint 8 éve
Mikey
18 729
olyat nem lehetne egyszer, hogy a két kezdő safety végig játssza ugyanazt a meccset?
több mint 8 éve
Sack közben lesérülni, tipikus ex jag
Tepper takarodj!