Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Újszülöttes sms volt már?Nem, de ami késik, nem múlik.
mukijoe
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Érdekes, baseballmeccsre beengednek esernyőket
több mint 8 éve
Shamarko okos megint
több mint 8 éve
Bold prediction a meccsre: az a csapat nyer akinél az ex-jaguár DB jobban játszik ma!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
shamarko megint hasznalta az eszet...a barom
több mint 8 éve
04crapkat
39
Akkor bocsi 😊ott sincsÍrd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
(az első meccset úgy néztem)
Fucu
bebop
04crapkat
Kampman
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Újszülöttes sms volt már?
több mint 8 éve
Ennyire fosnak a Bengals pass rushtól?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ott sincsÍrd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
04crapkat
több mint 8 éve
04crapkat
39
Írd be googleba h banokstream, ott kell h találjEgy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
több mint 8 éve
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊az OC nem dob interceptiont, így lenne értelme
munoz
több mint 8 éve
regisztrálós oldal. sorry.Egy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
bebop
több mint 8 éve
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊Nem, leigazoljátok az igazi Scholest OCnak!
munoz
több mint 8 éve
xtaki
3 441
a birok minden dulakodasra figylnek, azonnal ott vannak...felkeszultek
több mint 8 éve
munoz
1 213
Elmegy Hue, és a Vörös lesz az OC? 😊
több mint 8 éve
Egy sport tv-s linket ha megosztanál, megköszönném!visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
Fucu
több mint 8 éve
visszanyomom a sport tv streamette úgy se hallodIgen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
Höri
több mint 8 éve
herewego
1 017
,,És antonio brown volt meglepő módon" fú de meglepő te balfasz.. istenem
több mint 8 éve
Mióta meglepő, hogy AB a punt returner?elpazarolják DHB-t
Soldados
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Miért meglepő, hogy Brown a pr?surun nez steelers meccset ricsi...
Jakehomer
több mint 8 éve
Mióta meglepő, hogy AB a punt returner?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
"Vajon mit szól a NATO és Oroszország ehhez a passzvédelemhez?"Én most már szeretném Baló Györgyöt kommentátornak.Igen! SZólj nekik hogy negyed végén cseréljenek.nem lelkesedem a kommentátori szereposztás miatt.inkább Ricsi szakértsen, Márkkal cserélve?
hajrá mi!!
Mikey
Höri
Fucu
mukijoe