NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Rudolph nem lehet ennyire szar. Egyszerűen nem értem mi van vele.A sok fejre ütés!
nasheem
több mint 5 éve
kövezzetek meg, de ha 1/1-re húzunk sem qb-t fogunk..... szerintem letrédelünk…..Ne tredeljünk, de nagyon remélem nem qb-t húzunk.
meme
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
meme
2 102
Rudolph nem lehet ennyire szar. Egyszerűen nem értem mi van vele.Én daltont látom benne. 2 nagy ütés után szétesett, szellemeket lát.
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Cserèljük már le. Ennek semmi értelme.Eltilthatták volna 😊
Tibi76
több mint 5 éve
Rudolph nem lehet ennyire szar. Egyszerűen nem értem mi van vele.
több mint 5 éve
meme
2 102
kövezzetek meg, de ha 1/1-re húzunk sem qb-t fogunk..... szerintem letrédelünk…..
több mint 5 éve
Cserèljük már le. Ennek semmi értelme.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Vagy rutinosan nem engedjük hogy a rivális 1/1-re húzzon 😊
több mint 5 éve
Na bízzunk a D pontszerzéseiben.
több mint 5 éve
A Saints meccs is érdekes lehet.
több mint 5 éve
akkor már csak egy belicsekket keressünk mellé 😀Nem hiszem hogy szükséges, de kérdezzük meg Sobrit.
meme
több mint 5 éve
meme
2 102
akkor már csak egy belicsekket keressünk mellé 😀
több mint 5 éve
Ma is 2 passzból végigment a pályán. Kicsit még fejlődik, és meglesz az 1 passz 1 td arány.Nálatok ott van Finley, róla megmondta Sobri hogy Ő az új BrédiJa tényleg. Akkor nincs is gond. Csak lazítunk idén, mert most 3 SB run jön.
bcsarli
nasheem
több mint 5 éve
meme
2 102
Nálatok ott van Finley, róla megmondta Sobri hogy Ő az új Brédihja tényleg 😀
bcsarli
több mint 5 éve
Nálatok ott van Finley, róla megmondta Sobri hogy Ő az új BrédiJa tényleg. Akkor nincs is gond. Csak lazítunk idén, mert most 3 SB run jön.
bcsarli
több mint 5 éve
Mi nem 😊nem így fogalmaztam.....de ellenben velünk, tőlük sokkal de sokkal többet vártam....Azért Wattért adnám a teljes rostert. De ja, a Vasas szánalmasabb 😉Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
nasheem
meme
több mint 5 éve
meme
2 102
BigBennel is necces már a PO, de Rudival csak akkor lenne esély, ha komplett a csapat. Ehhez képest nem ismerem a játékosainkatIgen csak van az a vasas hype….. mindig rájátszást emlegetnek a szezon elején...… Attól sokkal gyengébbek vagytok, és szerintem ez nem csak Rudin megy el..... Mi meg már tavaly tisztában voltunk vele, hogy ezzel a fallal erősítés nélkül, csak falnak megyünk.....Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
Most mi is ilyen megye3-as arcokkal nyomulunk skill posztokon
Fast Willie
meme
Fast Willie
de mi is teli vagyunk sérültel…….BigBennel is necces már a PO, de Rudival csak akkor lenne esély, ha komplett a csapat. Ehhez képest nem ismerem a játékosainkatIgen csak van az a vasas hype….. mindig rájátszást emlegetnek a szezon elején...… Attól sokkal gyengébbek vagytok, és szerintem ez nem csak Rudin megy el..... Mi meg már tavaly tisztában voltunk vele, hogy ezzel a fallal erősítés nélkül, csak falnak megyünk.....Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
több mint 5 éve
Nálatok ott van Finley, róla megmondta Sobri hogy Ő az új Brédi
több mint 5 éve
meme
2 102
nem így fogalmaztam.....de ellenben velünk, tőlük sokkal de sokkal többet vártam....Azért Wattért adnám a teljes rostert. De ja, a Vasas szánalmasabb 😉Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
nasheem
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
BigBennel is necces már a PO, de Rudival csak akkor lenne esély, ha komplett a csapat. Ehhez képest nem ismerem a játékosainkatIgen csak van az a vasas hype….. mindig rájátszást emlegetnek a szezon elején...… Attól sokkal gyengébbek vagytok, és szerintem ez nem csak Rudin megy el..... Mi meg már tavaly tisztában voltunk vele, hogy ezzel a fallal erősítés nélkül, csak falnak megyünk.....Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
Fast Willie
meme
több mint 5 éve
Nem baj. Mi tisztában vagyunk vele, hogy a csoport 3. helye a reális számunkra.Igen csak van az a vasas hype….. mindig rájátszást emlegetnek a szezon elején...… Attól sokkal gyengébbek vagytok, és szerintem ez nem csak Rudin megy el..... Mi meg már tavaly tisztában voltunk vele, hogy ezzel a fallal erősítés nélkül, csak falnak megyünk.....Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
Fast Willie
meme
több mint 5 éve
Azért Wattért adnám a teljes rostert. De ja, a Vasas szánalmasabb 😉Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
több mint 5 éve
meme
2 102
Igen csak van az a vasas hype….. mindig rájátszást emlegetnek a szezon elején...… Attól sokkal gyengébbek vagytok, és szerintem ez nem csak Rudin megy el..... Mi meg már tavaly tisztában voltunk vele, hogy ezzel a fallal erősítés nélkül, csak falnak megyünk.....Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
Fast Willie
több mint 5 éve
Kórházban, meg eltiltás alatt van az Offense. A B csapat meg vicces.Ja, totál szánalmas hova süllyedt a két csapat.engem a vasas lep meg..... Mi már évek óta lefelé építünk....
nasheem
meme
több mint 5 éve
Jets meccset javaslom!jól van. a második félidőt kihagyomÉn is gondolkodom a Seahawks meccsen.
pfefe8
bcsarli