NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
TD drive jön, csak szólok
több mint 5 éve
meme
2 102
szerintem Rudolfot rendbe teszik, hátha tényleg rasszista, azt majd meglátjuk ez segít-e az eredményen 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Itt tartunk offense-ben közösen....viccPunt
Punt
Punt
Interception
Punt
Punt
Punt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
60 éves cigányokból nincs tapasztalatom, fogalmam nincs miről vakerszakkor pontosítok....pouncy aki egy punci.... Mert csak akkor nagy a pofi mikor fekszik a másik..... és igen ha egy 60 éves cigánpina neked még izgató, nem büdi, akkor én is szánni tudlak 😊 Minden viszonyítás kérdése.szokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willieneeem az punci nálatok 😊 szar ember aki földön fekvőt fejbe rúgszokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willie
meme
Hát ha neked a punciról a büdös jut eszedbe, akkor szánni tudlak😂
Fast Willie
meme
több mint 5 éve
Te nagyon be akarod ide hozni ezt a Pouncey témát. Engedd el, épp a büntetését tölti.akkor pontosítok....pouncy aki egy punci.... Mert csak akkor nagy a pofi mikor fekszik a másik..... és igen ha egy 60 éves cigánpina neked még izgató, nem büdi, akkor én is szánni tudlak 😊 Minden viszonyítás kérdése.szokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willieneeem az punci nálatok 😊 szar ember aki földön fekvőt fejbe rúgszokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
meme
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Ez eddig a Vasas D kivételével totál megye 3 szinta tiétek sem rossz idáig
nasheem
Steelers fan
több mint 5 éve
meme
2 102
akkor pontosítok....pouncy aki egy punci.... Mert csak akkor nagy a pofi mikor fekszik a másik..... és igen ha egy 60 éves cigánpina neked még izgató, nem büdi, akkor én is szánni tudlak 😊 Minden viszonyítás kérdése.szokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
meme
Fast Willie
meme
Fast Willie
több mint 5 éve
Ez eddig a Vasas D kivételével totál megye 3 szint
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nem safety....
több mint 5 éve
Akkor mégsem.
több mint 5 éve
Ez kívül kezdődött, nem?
több mint 5 éve
Na pontok...
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
szokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
meme
Fast Willie
meme
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
nem sok rosszabb támadósor van jelen pillanatban a ligában a miénknél
Steelers fan
több mint 5 éve
meme
2 102
szokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willie
neeem az punci nálatok 😊 szar ember aki földön fekvőt fejbe rúgszokás szerint ementáli a falunk......Büdös?
meme
Fast Willie
több mint 5 éve
De legalább látjuk, hogy egy inkonzisztens Rhoetlisberger is klasszis még most is. Csak viszonyítás kérdése 😊
több mint 5 éve
Finley is fejlődik, most pl nem ejtette el a labdát a sacknél!
több mint 5 éve
meme
2 102
szokás szerint ementáli a falunk......
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Pl most dobott egy 50 yardos TD-tKyle Allen-t nézem, aki szar, de még így is egy Peyton Manning Rudihoz képestLehet, de mérkőzések óta csak áll a zsebben és küzd, hogy találjon valami megoldást...aztán kiválaszt valami rosszat. Nagyon nem működik a kapcsolat az OC-vel. Semmi könnyítés 😕valami eltört benne az agyrázkódása óta...Lett a fiúról két-három meccsnyi gametape. Én csak azt a lendületet hiányolom, a karizmát, ami jellemezte, ez nem tudom hová tűnt!
altoreg79
Szokol
Klaci79
Fast Willie
több mint 5 éve
Kevesled a 40 yardos TD passzokat? Itt van egy.. 😀Kyle Allen-t nézem, aki szar, de még így is egy Peyton Manning Rudihoz képestLehet, de mérkőzések óta csak áll a zsebben és küzd, hogy találjon valami megoldást...aztán kiválaszt valami rosszat. Nagyon nem működik a kapcsolat az OC-vel. Semmi könnyítés 😕valami eltört benne az agyrázkódása óta...Lett a fiúról két-három meccsnyi gametape. Én csak azt a lendületet hiányolom, a karizmát, ami jellemezte, ez nem tudom hová tűnt!
altoreg79
Szokol
Klaci79
Fast Willie