NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
80
8
2:15, Aréna4
Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
ez szép volt, bár a D# is benyelte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ez így elég "gyilkos" meccs lesz
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
Én láttam elég sokat, viszont pl a 7 és 10 utáni idősávban csak redzone-t szoktam nézni, akármilyen párosítás is van. Meg nyilván megy a tv lenémítva, és néha odanézek 😊nem tudom, nem láttam elég meccset ehhez9 játékost írtam fel CSAK az idei év alapján a 2 öreg kivételével.15-25 közé tenném amúgy valahova, bridge kezdő szintnah Brisett nem top5 az fix 😀Hát nem is top15. Bottom 10-be való. De nem is kezdő szint, Watson után nem lát pályát (csak ha DW lesérül)
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Allen
Mahomes
Hurst
Geno Smith
Burrow
LJ
Herbert
Tua
Stafford (erősen kérdőjeles, idén nem sokat láttam belőle)
Ismétlem, ez csak az idei év alapján, ha most megnézzük az eddigi karrierjüket, az mást mutat, mert akkor nyilván a Brady/Rodgers duó nem maradhat ki a top5-ből. De minket ez az év érdekel 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nem tudom, nem láttam elég meccset ehhez9 játékost írtam fel CSAK az idei év alapján a 2 öreg kivételével.15-25 közé tenném amúgy valahova, bridge kezdő szintnah Brisett nem top5 az fix 😀Hát nem is top15. Bottom 10-be való. De nem is kezdő szint, Watson után nem lát pályát (csak ha DW lesérül)
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Allen
Mahomes
Hurst
Geno Smith
Burrow
LJ
Herbert
Tua
Ismétlem, ez csak az idei év alapján, ha most megnézzük az eddigi karrierjüket, az mást mutat, mert akkor nyilván a Brady/Rodgers duó nem maradhat ki a top5-ből. De minket ez az év érdekel 😊
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
9 játékost írtam fel CSAK az idei év alapján a 2 öreg kivételével.15-25 közé tenném amúgy valahova, bridge kezdő szintnah Brisett nem top5 az fix 😀Hát nem is top15. Bottom 10-be való. De nem is kezdő szint, Watson után nem lát pályát (csak ha DW lesérül)
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Allen
Mahomes
Hurst
Geno Smith
Burrow
LJ
Herbert
Tua
Szerkesztette: shagi0206
több mint 2 éve
vajon tényleg nekimennek vagy csak beugratásra játszottak
több mint 2 éve
mondjuk Chase nélkül a bengals kiváncsi vagyok hogy mire lesz képesfőleg ilyen dropok mellett
több mint 2 éve
15-25 közé tenném amúgy valahova, bridge kezdő szintnah Brisett nem top5 az fix 😀Hát nem is top15. Bottom 10-be való. De nem is kezdő szint, Watson után nem lát pályát (csak ha DW lesérül)
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
nah Brisett nem top5 az fix 😀Hát nem is top15. Bottom 10-be való. De nem is kezdő szint, Watson után nem lát pályát (csak ha DW lesérül)
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nah Brisett nem top5 az fix 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
C'mon Man játék 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
Mondjuk idei teljesítmény alapján se Brady, se Rodgers nem való top10-be 😀az első kettő az nem kérdés, ott sztem max a sorrendLJ-nél és Hurstnél én is feljebb raknám, idén meg Herbert sem kápráztat el. Bár neki is az a gond, hogy még mindig nincs kihasználva a tehetsége azzal a kretén FO-val.hálisten nem azt nézem mer így kontextus nélkül elég wtf kijelentésMost Arena-t nézek, ott mondták, hogy egyesek szerint túlértékelt.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
www.nfl.com/news/nfl-qb-index-week-5-2022-season-rankings
itt 8. helyen van
szezon előtt 5. volt
www.nfl.com/news/top-10-quarterbacks-in-2022-back-to-back-mvp-aaron-rodgers-leads-talented-pool-o
sztem a top5 a reális nála, AR és TB is már mögötte van és én a lamar-hurts duónál se tartom rosszabbnak
ki van mögött (9től) akit elé tenne bárki?
Negritis, a vajda
shagi0206
utána meg van 3-4 játékos aki jöhet a 2 öreg előtt
Negritis, a vajda
Bár felmerül a kérdés, hogy kik azok, akik egyáltalán odavalók...
Van az az 5-6 (7) játékos, aki top10-es, utána már senki nincs a top10-ben 😀
több mint 2 éve
az első kettő az nem kérdés, ott sztem max a sorrendLJ-nél és Hurstnél én is feljebb raknám, idén meg Herbert sem kápráztat el. Bár neki is az a gond, hogy még mindig nincs kihasználva a tehetsége azzal a kretén FO-val.hálisten nem azt nézem mer így kontextus nélkül elég wtf kijelentésMost Arena-t nézek, ott mondták, hogy egyesek szerint túlértékelt.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
itt 8. helyen van
szezon előtt 5. volt
www.nfl.com/news/top-10-quarterbacks-in-2022-back-to-back-mvp-aaron-rodgers-leads-talented-pool-o
sztem a top5 a reális nála, AR és TB is már mögötte van és én a lamar-hurts duónál se tartom rosszabbnak
Negritis, a vajda
shagi0206
utána meg van 3-4 játékos aki jöhet a 2 öreg előtt
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
LJ-nél és Hurstnél én is feljebb raknám, idén meg Herbert sem kápráztat el. Bár neki is az a gond, hogy még mindig nincs kihasználva a tehetsége azzal a kretén FO-val.hálisten nem azt nézem mer így kontextus nélkül elég wtf kijelentésMost Arena-t nézek, ott mondták, hogy egyesek szerint túlértékelt.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
itt 8. helyen van
szezon előtt 5. volt
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
hálisten nem azt nézem mer így kontextus nélkül elég wtf kijelentésMost Arena-t nézek, ott mondták, hogy egyesek szerint túlértékelt.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
itt 8. helyen van
szezon előtt 5. volt
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
Pedig nem ördögtől való oda hasonlítgatni. A játék bizonyos aspektusában simán oda való. 1-2-őt meg még mindig nem igazán tudunk, mert még mindig nincs előtte normális fal.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?Gondolom a legjobbakhoz hasonlítják ilyenkor.
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 253
Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?Gondolom a legjobbakhoz hasonlítják ilyenkor.
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
Most Arena-t nézek, ott mondták, hogy egyesek szerint túlértékelt.Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?ki beszél róla?
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
Most beszélnek arról, hogy egyesek szerint Burrow túlértékelt. Itt tudni kellene, hogy mihez képest? Mi az a szint, amit vele kapcsolatban felhoznak, ami miatt az lenne?
több mint 2 éve
shagi0206
10 894
na az szép védekezés, nem láttam jönni 😀Legalább szorosabb lehet a meccs 😊
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
na az szép védekezés, nem láttam jönni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 253
Príma mezválasztás a két csapattól, megidézi a hetvenes éveket, amikor a Bengals (Paul Brown szándékai szerint) direkt azzal trollkodta a Brownst, hogy egy az egyben lemásolta mindenét.
több mint 2 éve