Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
több mint 4 éve
Vagy minimum playcallingot elvenni tőle.tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀Hátha kirúgják ezért holnap.
Drip
iktriad
több mint 4 éve
tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀Hátha kirúgják ezért holnap.
Drip
több mint 4 éve
tudom nem számít már... de komolyan egymás után senki nem fut vertical routeot ?? Hue komolyan hatalmas barom 😀

több mint 4 éve
Kizer el akarja adni még egyszer.
több mint 4 éve
Ez semmi nem volt a Chargers meccshez képest. 😊Semmi bajom veletek, sőt talán az AFC-ben titeket bírlak legjobban (természetesen a Browns után), de ez a big lucky későbbre kellett volna tartogatnotok.Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
iktriad
zsutu
több mint 4 éve
A fene.Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊nem nagyon
iktriad
Giowa
több mint 4 éve
Semmi bajom veletek, sőt talán az AFC-ben titeket bírlak legjobban (természetesen a Browns után), de ez a big lucky későbbre kellett volna tartogatnotok.Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
iktriad
több mint 4 éve
Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊nem nagyon
iktriad
több mint 4 éve
Marrone még biztos ami biztos rámegy a 2 pontosra. És megcsináljuk 😊
több mint 4 éve
Hát ez hihetetlen.Van olyan Cleveland drukker, aki száraz novembert tart? Elismerésem neki.
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
több mint 4 éve
GETSZÓ :'DÉn miért nem lepődnék meg ha menesztenék meccs után?
Remélem azért ez egy koporsószögnek felér Huenak 😀
Drip
több mint 4 éve
Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.Őszinte részvétem. Azért remélem nem lesz ebből 0-16.
zsutu
több mint 4 éve
GETSZÓ :'D Remélem azért ez egy koporsószögnek felér Huenak 😀

több mint 4 éve
Tessék itt a TD-tek... Idénre el is lőttétek szerintem a kívánságotokat.
több mint 4 éve
Csak, hogy győzzön az igazság
több mint 4 éve
Same old browns...
több mint 4 éve
CAPTAIN TELVIN!!!
több mint 4 éve
na kérem 😊
több mint 4 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 4 éve
ennek rohadtul nincs még vége sajnosJa, adtak még egy sanszot Gipsonnak a picksixre.
Stoki
több mint 4 éve
Mondjuk azért ez a defense jó volt ma, csak egy TD-t engedtek a bírókkal együtt