NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cleveland Browns - Philadelphia Eagles
több mint 4 éve
Újabb brusztolós kínkeserves Win.
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
mi sem kaptunk ki
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
FASZOM. Foci csapat legalább nyert ... hát erről ennyit
több mint 4 éve
Nagyon erdekes offseason lesz az East-nek. Mindenhol nehez dontesekkel.
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
Szóval mindenki a másik 3 csoport tagnak fog szurkolni...szép 😀Fura egy év ez a 2020
tûzoltó
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
na onside kick és W könyörgöm 😀
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Szóval mindenki a másik 3 csoport tagnak fog szurkolni...szép 😀
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
pacsi go vikings 😀sorry én reagáltam túl az élét a hsznak peace 😊Megsúgom nektek szurkoltam. :/ Nem szeretném ha idén mi nyernénk a csoportot, ebből kifolyólag nektek szurkoltam. Ebbe nincs semmilyen vicc, ha gyenge gyenge el kell ismerni.bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
Ez ígyvan. Ebbe nincs semmilyen irónia. Tényleg annak szurkolok hogy minél jobb draft pickünk legyen.Akkor most a Vikingeknek fogsz szurkolni...Megsúgom nektek szurkoltam. :/ Nem szeretném ha idén mi nyernénk a csoportot, ebből kifolyólag nektek szurkoltam. Ebbe nincs semmilyen vicc, ha gyenge gyenge el kell ismerni.bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
dinkaaa
tûzoltó
több mint 4 éve
sorry én reagáltam túl az élét a hsznak peace 😊Megsúgom nektek szurkoltam. :/ Nem szeretném ha idén mi nyernénk a csoportot, ebből kifolyólag nektek szurkoltam. Ebbe nincs semmilyen vicc, ha gyenge gyenge el kell ismerni.bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
dinkaaa
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Akkor most a Vikingeknek fogsz szurkolni...Megsúgom nektek szurkoltam. :/ Nem szeretném ha idén mi nyernénk a csoportot, ebből kifolyólag nektek szurkoltam. Ebbe nincs semmilyen vicc, ha gyenge gyenge el kell ismerni.bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
dinkaaa
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
Megsúgom nektek szurkoltam. :/ Nem szeretném ha idén mi nyernénk a csoportot, ebből kifolyólag nektek szurkoltam. Ebbe nincs semmilyen vicc, ha gyenge gyenge el kell ismerni.bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
dande
több mint 4 éve
bocsánat de én soha nem mentem oda ti meccseitekre örömködni élvezkedni, beírogatni, ha legalább vicces zrika lenne de olyan nem telik tőled, büszkék lehetnek rád az itteni Boys fanok...............Jaj Dande jaj. Igen ez életem egyetlen öröme, hogy gyenge az irányítótok. Nevetséges egy madár vagy teWentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
dande
dinkaaa
több mint 4 éve
Invincible
801
Mondjuk pont kilökték a labda alól, de attól még ez a csapat úgy fos ahogy van
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 4 éve
Wentz mocsok szar bocs de ez így vanélvezd más úgy sem jut neked
dinkaaa
több mint 4 éve
Hát ennyi 😊
több mint 4 éve
dinkaaa
1 044
Wentz mocsok szar bocs de ez ígyvan
több mint 4 éve
egye fene 😀Még 24-22-re nyerhetünk 😛sőt...23-22-re is
dande
tûzoltó
több mint 4 éve
Még 24-22-re nyerhetünk 😛
több mint 4 éve
Azért most nem nagyon látszik, hogy ki nyeri meg a csoportot...pedig állítólag valaki megnyeri!majd a Dunakeszi Rangers beugrik egy wild card meccsre
tûzoltó
több mint 4 éve
szerencse hogy olyan ellenféllel játszunk, hogy nem tud felbaszni ha kikapunk. De a játék siralmas annak ellenére hogy a védelem jól tartotta magát. Bár ezen az időjárás is segített.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Azért most nem nagyon látszik, hogy ki nyeri meg a csoportot...pedig állítólag valaki megnyeri!