NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Dallas Cowboys - Carolina Panthers
több mint 3 éve
Am Moore play hivasai anyira most nem jok. Tudtuk, hogy a Carolina Dline utos, valtoztatni kene screenek vagy vlami 😊
több mint 3 éve
Adom teljesen. Neha azt erzem hogy iden McCarthy sokszor makol be kerdeses szitukathelyes, örülök, hogy McCarthy-nak helyén vannak a tökeiInkonzisztens, sajat terfelen nekiment 4&2-nek, a masik terfelen viszont nem 4&3-ra.
még akkor is, ha ezt a 2 pontot elvették tőlünk
majd Diggs csinál Darnoldon még 7 pontot, mint a múlt héten
rva
Azt ott nem ertettem.
gabokocka
több mint 3 éve
Kikockázták, rövid volt...amikor a tight end térde volt lenn, vagy amikor a háta? vagy volt ezen túl is "meg nem adott" fumble?
De ha meg is adták volna, azért az megvan, hogy ennek a drive-nak kellett volna vége lennie azzal az egyértelmű fumblival a félpályán? 😊
Jakehomer
több mint 3 éve
helyes, örülök, hogy McCarthy-nak helyén vannak a tökeiInkonzisztens, sajat terfelen nekiment 4&2-nek, a masik terfelen viszont nem 4&3-ra.
még akkor is, ha ezt a 2 pontot elvették tőlünk
majd Diggs csinál Darnoldon még 7 pontot, mint a múlt héten
rva
Azt ott nem ertettem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Olyan erzesem van, hogy aki itt veszit, az fog nyerni a POban.
több mint 3 éve
Kikockázták, rövid volt...Szerintem meg nem volt rövid, egész meccsen nekünk fújnak a bírók, akkor pont nem, ugye? 😉nem láttam, kimaradt egy extra pont? vagy hogy van 13 pontunk?Extra pont kísérletnél 12 ember volt fent nálunk, és ezért a rövidebb 2 pontra rámentetek, ami fél centivel rövid lett
rva
Jakehomer
tamas424
De ha meg is adták volna, azért az megvan, hogy ennek a drive-nak kellett volna vége lennie azzal az egyértelmű fumblival a félpályán? 😊
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Szerintem meg nem volt rövid, egész meccsen nekünk fújnak a bírók, akkor pont nem, ugye? 😉nem láttam, kimaradt egy extra pont? vagy hogy van 13 pontunk?Extra pont kísérletnél 12 ember volt fent nálunk, és ezért a rövidebb 2 pontra rámentetek, ami fél centivel rövid lett
rva
Jakehomer
több mint 3 éve
tamas424
1 758
nem láttam, kimaradt egy extra pont? vagy hogy van 13 pontunk?2 pontosra mentünk, amit először megadtak, majd visszavontak
rva
több mint 3 éve
nem láttam, kimaradt egy extra pont? vagy hogy van 13 pontunk?Extra pont kísérletnél 12 ember volt fent nálunk, és ezért a rövidebb 2 pontra rámentetek, ami fél centivel rövid lett
rva
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
nem láttam, kimaradt egy extra pont? vagy hogy van 13 pontunk?
több mint 3 éve
a gyerek nehezen aludt el, szóval csak most csatlakozom rendesen, eddig mobilról néztem fél szemmelKét jó csapat szoros meccse, mi éri meg, ha ez nem? 😊
félidő előtt már nincs idő sörre, a második félidőn még gondolkozom, hogy megéri-e
rva
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Na ezt a D-t szeretem 😊
több mint 3 éve
a gyerek nehezen aludt el, szóval csak most csatlakozom rendesen, eddig mobilról néztem fél szemmelfélidő előtt már nincs idő sörre, a második félidőn még gondolkozom, hogy megéri-e
több mint 3 éve
Miert Amarit daraltatjuk ha minden baja van?
több mint 3 éve
Charlton qrva szarokat rug ez is netto 40 volt baszki
több mint 3 éve
Egyertelmu, kovetkezo szezonra falat kell osszerakniDarnoldban latod azt hogy SB-run benne van?
gabokocka
több mint 3 éve
TSzabi
3 785
Most az O nak kell védekezni hosszú driveok, pálya adott. Sok a snap a D nek.
több mint 3 éve
Egyertelmu, kovetkezo szezonra falat kell osszerakni
több mint 3 éve
TSzabi
3 785
Minden playben benne van egy labdaszerzés szóval “mindegy” hány ember hal le a D ből. Haladhatnak fognak is de lesz egy nagy játékunk
több mint 3 éve
Fg kene tartani oket mert ok jonnek eloszor a masodikban
több mint 3 éve
JogosHa visszalep mielott elinditjak a playt nemUgye ha mielott a labda kezben van es blokkolnak az ugye OPIHa a vedo belep a los-on az encrochment?
gabokocka
Blevi
gabokocka
több mint 3 éve
Tényleg baromi jól játszunk, félő, hogy kezd kicsit túl sok lenni a seb, amiből vérzünk, de ez a csapat legit
Tepper takarodj!