Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 8 éve
Na így lehet egy szép hosszú támadást vezetni!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Ezt az Iványit basszák már ki. Próbál nagy laza lenni, de nagyon idegesitő.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Jah annyi pézér basszus!Berthe azért elég szarJenkins azért übereli
balu10
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
hát sajnos ezt szépen becsomagolva tálaltuk nekik
több mint 8 éve
Szentlőrinc vagy Pécs? Egyszer majd nyélbeütjük... 😊jössz egy sörrel 😊ezt már nem fogjuk kivédekezniDe, szerintem sajnos igen.
Szesze
gyeek
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Holding?Megismétlik hogy jobban látszódjon. Zebráknak van kötelező szemvizsgálat? 😊
balintbaba
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Jughead
5 194
Zeke üdv az NFL-ben. 😊
több mint 8 éve
Free eddig nincs a helyzet magaslatán.de nincs ám
balintbaba
több mint 8 éve
jössz egy sörrel 😊ezt már nem fogjuk kivédekezniDe, szerintem sajnos igen.
Szesze
gyeek
több mint 8 éve
Hopp, szóljatok iktriadnak, megtanítom neki hogy kell ezt az izét nyomatni. 😀ezt már nem fogjuk kivédekezniDe, szerintem sajnos igen.
Szesze
gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
ezt már nem fogjuk kivédekezniDe, szerintem sajnos igen.
Szesze
több mint 8 éve
rájöttem, kire emlékeztet Spags.arra a faszira, aki Joey úgynökének a másik ügyfele volt, és aki papírt evett legfontosabb skillként 😊
több mint 8 éve
Felőlem. Legalább akkor 1-1 lenne a turnover battle is.Jöhet a fumble?Hiányolta valaki az INT-et? Tessék.Én voltam. Most már kezd NFC East hangulat lenni.
vontod
iktriad
vontod
több mint 8 éve
Beasley YAC kb -2 lehet, de amúgy jól játszik. 😊Ezzel azért szépen visszahozta pozitívba. 😊
Jughead
több mint 8 éve
ezt már nem fogjuk kivédekezni
több mint 8 éve
Holding?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Jöhet a fumble?Hiányolta valaki az INT-et? Tessék.Én voltam. Most már kezd NFC East hangulat lenni.
vontod
iktriad
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Free eddig nincs a helyzet magaslatán.
több mint 8 éve
Jughead
5 194
Beasley YAC kb -2 lehet, de amúgy jól játszik. 😊
több mint 8 éve
Hiányolta valaki az INT-et? Tessék.Én voltam. Most már kezd NFC East hangulat lenni.
vontod
több mint 8 éve
Igen Ricsinek hívnak!😁😁😁Na most Shepard nem azt futotta amit kellett.mert ricsi mondja?
nagir
Janek
több mint 8 éve
Na most Shepard nem azt futotta amit kellett.mert ricsi mondja?
nagir
több mint 8 éve
ezen sztem Carr lepődött meg a legjobban 😊