Denver Broncos - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
ja amikor összes qb covid listán volt? persze láttam az kemény meccs volt.jézusmária ez milyen retek passz volt ryantől?ltátad te kendal hintont kezdő qb-ként?
bazmeg ezt én is megdobom igy ha nem jobban
Kúrfürst briareos
nem dobod meg
Negritis, a vajda
azért egy ilyen 10 yardosat a flatbe a tök üres embernek szerintem legalább elkapés közelbe elhajitanék
több mint 2 éve
Mennyi a puntrekord egy meccsen?sztem ez a meccs tartja
Gerichill
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Phillip Lindsay csaja úgy néz ki, mint valamelyik Haim nővér.
több mint 2 éve
Gerichill
526
Mennyi a puntrekord egy meccsen?
több mint 2 éve
jézusmária ez milyen retek passz volt ryantől?ltátad te kendal hintont kezdő qb-ként?
Kúrfürst briareos
nem dobod meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jutka mire kérte volna a zászlót? Nagyon szépet védekezett a srác...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Az mondjuk nem jelenti feltétlen azt, hogy jó is... 😀al michaels és herbie fapofával mondták tua-ra is h most exciting qb in the leagueÉs nem röhögték el?mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
StormST
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
jeudy már kezdi promozni az aerobik dvd-jét v mi volt ez?
több mint 2 éve
Wilson megköszönheti Thomasnak, hogy ez nem lett pick. Yale Powa!!!
több mint 2 éve
al michaels és herbie fapofával mondták tua-ra is h most exciting qb in the leagueÉs nem röhögték el?mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
StormST
több mint 2 éve
Al Michaels nem ma kezdte a szakmát.És nem röhögték el?mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
StormST
több mint 2 éve
most megkivántam egy paydayt nem is olyan szar ám mint gondolná az ember
több mint 2 éve
Az egy másik csatornán és műfajban megy.ez van ha két elit D lép fel!rocco és lex?
eaglesmcnabb
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
És nem röhögték el?mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
jézusmária ez milyen retek passz volt ryantől?Father Time is almost* undefeated.
Kúrfürst briareos
*Tom Brady leads the series 45-0
több mint 2 éve
ez van ha két elit D lép fel!rocco és lex?
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Hát mit mondjanak szegények? Reklámozzák azzal, hogy két impotens offense a pályán, csak azok nézzék, akik a szar focit szeretik?mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
ez van ha két elit D lép fel!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
meccsek alá is kéne user reviewMarketing szakemberek ugye.mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Gerichill
i was promised entertaining offensive football
boy was i dissapointed
több mint 2 éve
Gerichill
526
A puntháború szerelmesei most örülnek!
több mint 2 éve
Kimaradt két betű (im) belőle.mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Gerichill
526
Marketing szakemberek ugye.mult héten two potent offense-t emlegettek amikor promozták a meccsetLesz itt ma olyan?Sorry, nekem nagyon késik a GPakkor a td még nem volt meg neked?
Gerichill
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
jézusmária ez milyen retek passz volt ryantől?bazmeg ezt én is megdobom igy ha nem jobban