Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Dixon csak 10-15 yard-dal rúgta túl a coverage-t...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
az ST dolgozik h szarabb legyren mint az O# 😒
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
remélem szezon végén kibasszuk az OL edzőt
több mint 7 éve
Wehttam
100
Na, erre jött a safety, fasza...Még meg lehet dönteni a 3-0-át, ha marad ez az eredmény. 😀
StormST
több mint 7 éve
Na, erre jött a safety, fasza...
több mint 7 éve
Ez a passz mi volt? Annyira meglepte, hogy nem jött a sack, hogy 5 yard-dal elmérte az embert?
több mint 7 éve
0:0-ás meccs volt már az NFL-ben?www.quora.com/Has-an-NFL-game-ever-ended-in-a-0-0-tie
Wehttam
több mint 7 éve
Eddig a ST is csillog ma...
több mint 7 éve
Remélem azért el fogjuk kapni majd Smith-t egy pár ilyennél, csak az íze kedvéért...
több mint 7 éve
Wehttam
100
0:0-ás meccs volt már az NFL-ben?
több mint 7 éve
Meg jo hogy kidobtam Houstont, mert feltetleztem lesz annyi eszuk a Bronkoknak, hogy Ford hianyaban duplazzak... jesus, ez eddig nagyon siman megy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Booooooooooo 😀Vagy vigyük le Szombrérót a faszba, vagy tegyünk oda még egy embert, mert ez már nevetséges és meg fogjuk öletni Siemian-t...De ha ez megtörténik, utána biztosan Lynchelés lesz.
StormST
iktriad
több mint 7 éve
Vagy vigyük le Szombrérót a faszba, vagy tegyünk oda még egy embert, mert ez már nevetséges és meg fogjuk öletni Siemian-t...De ha ez megtörténik, utána biztosan Lynchelés lesz.
StormST
több mint 7 éve
repunt again
több mint 7 éve
Kampman
28 290
bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/oakland-raiders-carolina-panthers/1569867Sixo rendszeresen ezzel szokott megvádolni. 😊Foxboróban természetesen, egyébként nem tudtam, hogy újabban bowl.one-os accountokat is meg szoktál hackelniMajd holnap a secondarynk megmutatja hol lakik az úristenNem Green Bayben?
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Na ez egy halál unalmas meccs így, leléptem aludni. A bírók folyamatos szereplésére meg kurvára nem vagyok kíváncsi. Peace mindenkinek.
több mint 7 éve
Vagy vigyük le Szombrérót a faszba, vagy tegyünk oda még egy embert, mert ez már nevetséges és meg fogjuk öletni Siemian-t...
több mint 7 éve
Sixo rendszeresen ezzel szokott megvádolni. 😊Foxboróban természetesen, egyébként nem tudtam, hogy újabban bowl.one-os accountokat is meg szoktál hackelniMajd holnap a secondarynk megmutatja hol lakik az úristenNem Green Bayben?
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
ty for pres
több mint 7 éve
az OL alkot
több mint 7 éve
Szombréró ihletett formában, ismét...
több mint 7 éve
Kivancsi vagyok, lesz-e az egesz meccsen 20 yardnal hosszabb play.Azért néha karcolgatjuk... 😊
Kb. ez a ket tippem van
1) Tyreek Hill return
2) valami defenziv return...
Igor
több mint 7 éve
Majd holnap a secondarynk megmutatja hol lakik az úristenNem Green Bayben?
Kampman