Denver Broncos - Oakland Raiders
több mint 7 éve
és még García is 😒"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
na bazd meg bejött stephenson...Stephensonnal a fal annyira 2016
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 7 éve
Csak vegasban nem törzsszurkolók lesznek hanem, a heti turista csomag 😀nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
Negritis
Drip
Nem örülök, hogy oda mentek.akik ugyanúgy mint LA-ben, ha nem "menő" a csapat akkor nem mennek kiCsak vegasban nem törzsszurkolók lesznek hanem, a heti turista csomag 😀nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
Negritis
Drip
Negritis
több mint 7 éve
megúsztuk
több mint 7 éve
na bazd meg bejött stephenson...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Surda
3 297
San Diego LA Vegas mindenhova mennek a szurkolókCsak vegasban nem törzsszurkolók lesznek hanem, a heti turista csomag 😀nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
Negritis
Drip
több mint 7 éve
akik ugyanúgy mint LA-ben, ha nem "menő" a csapat akkor nem mennek kiCsak vegasban nem törzsszurkolók lesznek hanem, a heti turista csomag 😀nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
Negritis
Drip
több mint 7 éve
Csak vegasban nem törzsszurkolók lesznek hanem, a heti turista csomag 😀nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
Negritis
több mint 7 éve
nah ezt most nem vették el McKenzietől D:
több mint 7 éve
xrace77
4 515
Wolfe egészséges. 😀
több mint 7 éve
nálatok majd vegasban lesz szép mikor költöztökoff Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
Surda
több mint 7 éve
xrace77
4 515
off Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.twitter.com/bylindsayhjones/status/914615038232670208
On
Zalán
több mint 7 éve
A 3 pont az oké, de kezdünk teljesen elbizonytalanodni. Mackék összeverik a falat
több mint 7 éve
Surda
3 297
off Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.Majd ha LA-ben játszunk n3zd majd meg azt a teltházat full silver&black
On
Zalán
több mint 7 éve
ebben több volt, de legalább 3 pont meglett...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
off Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg.költözés + gyenge eredmények
On
Zalán
több mint 7 éve
Szép futás, aztán a belelépés a sackbe, az egész bal oldal üres volt...
több mint 7 éve
off Szünetben átmentem a Chargers meccsre. Csoporttárs, nagy ellenfél mindkettőnknek itt. Elszomorító látni, ami velük történik. Mármint, hogy elveszítették a szurkolóikat. Kong a stadion az ürességtől. Ezt egyetlen csapatnak sem történhetne meg. On
több mint 7 éve
Na, ez most szép védekezés volt, remélem Wolfe-nak sincs komoly baja...
több mint 7 éve
remélem Wolfe-nak nincs baja
több mint 7 éve
Cubehead
2 540
10-10 lehetne most, ha JDR nem csinál hülyeséget.Mondjuk.ha bejött volna neki hamarabb elkaphattak.volna a srácok a momentumot es lehet vezetnénk is már. Persze igy utólag kar az erőltetésért
deyell
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Tudtok légyszi egy streamet adni? Tv-n nem tudom jelenleg követni..Reddit.com van egy csomó rajta..HDben is
CB34