Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 6 éve
túl magas volt a nyomás a labdában?Nem kente be ragasztóval a labdát!Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
LeviPoki
iktriad
több mint 6 éve
Sobri most elmorzsolt biztos egy könnycseppet.EN SOSEM TROLLKODOM!Most ez komoly ???? Vagy csak trolkodsz Mint ahogy Helm !!!-😄😃😃😃Szóval mennyire is hiányzik Tru?Semennyire.
k.adam0078
Stez
Geri12
Stez
több mint 6 éve
Stezt ezért tartjuk. Meg a visszafogott hozzászólásaiért. 😊Most ez komoly ???? Vagy csak trolkodsz Mint ahogy Helm !!!-😄😃😃😃Szóval mennyire is hiányzik Tru?Semennyire.
k.adam0078
Stez
Geri12
több mint 6 éve
EN SOSEM TROLLKODOM!Most ez komoly ???? Vagy csak trolkodsz Mint ahogy Helm !!!-😄😃😃😃Szóval mennyire is hiányzik Tru?Semennyire.
k.adam0078
Stez
Geri12
több mint 6 éve
Nem kente be ragasztóval a labdát!Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
LeviPoki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Most ez komoly ???? Vagy csak trolkodsz Mint ahogy Helm !!!-😄😃😃😃Szóval mennyire is hiányzik Tru?Semennyire.
k.adam0078
Stez
több mint 6 éve
kicsit most összezavarodtam, hogy hogy megint egymás ellen játszank? nem egy hete játszottak egymás ellen?Mostanában hajlamos az NFL 10-20 ap alatt lezavarni az évi 2 egymás elleni divíziómeccset.
Klasszterasz
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
több mint 6 éve
Sam Martin: 3 punt, 42 yard, 1 inside 20, 5 pointsLement az első negyed, kinek hogy tetszett????Minden punternek eddig nagyon bejön.
Kájzerszóze
iktriad
több mint 6 éve
Zach Zenner - Jackrabbit powa!!!
több mint 6 éve
Tippem, pénzem, érdekem a Lions mellett! Hajrá Detroit!| tuti kikapnak |
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Szóval mennyire is hiányzik Tru?Semennyire.
k.adam0078
több mint 6 éve
Klasszterasz
11
kicsit most összezavarodtam, hogy hogy megint egymás ellen játszank? nem egy hete játszottak egymás ellen?
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Szóval mennyire is hiányzik Tru?Gondolod ő ezt nem fumblizza el? 😀
k.adam0078
több mint 6 éve
Lement az első negyed, kinek hogy tetszett????Minden punternek eddig nagyon bejön.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
k.adam0078
84
Szóval mennyire is hiányzik Tru?
több mint 6 éve
ez fumble. beszorította, kanyarodott és ráfogott másik kézzel is
több mint 6 éve
Lement az első negyed, kinek hogy tetszett????Szar volt.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Lement az első negyed, kinek hogy tetszett????Király!!!
Kájzerszóze
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
ez fumble kell, hogy legyen
több mint 6 éve
Végre valami.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Lement az első negyed, kinek hogy tetszett????A Rams-Chiefs tökéletes ellentéte, ennél jobb már csak akkor lehetne, ha még mindig Caldwell és Fox lenne a két HC.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
hát csak remélem ez véletlen volt és nem szándékos voltEgyből összeölelkeztek, nem láttam én ott szándékosságot. Csak túl nagy lendülettel ért oda Quin Danielre.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
hát csak remélem ez véletlen volt és nem szándékos volt