Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 6 éve
Daniel kurva jo!Furcsán írod A-Rob nevét.
Stez
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Danielnek erős karja van, majdnem megállt a levegőben a labda. 😀
több mint 6 éve
jók ezek a negatív futások Eric Clapton féle handoff-fal.....
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Quin nem szarozik
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kúrvara hianyzik !!!Az első negyed támadó oldali teljesítményére gondoltam.Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
LeviPoki
k.adam0078
És aki azt mondja hogy a Chicago a csere QB is ugyan itt tartana az szerintem "nem normalis" 😃
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
epp akartam irni, hogy eleg tokos volt Patricia es igaza is lett. de utana eszembe jutott h Prater-t leigazoltam hetre. szar dontes volt nekimenni...végülis tökösségnek is lehet hívni a hülyeséget. piros zászlóval is meg lehetett volna, de az a play hivás is...
Borbinho
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Azt értem,csak ha megáll utána nullán,akkor ki számolja ki azt az egy secet? 😊 Na mindegy,nem ezen múlt,csak úgy kíváncsiságból.amikor 01-ről átmegy 00-ra, akkor még az óra "pörög" 1 mp-cet.Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
epp akartam irni, hogy eleg tokos volt Patricia es igaza is lett. de utana eszembe jutott h Prater-t leigazoltam hetre. szar dontes volt nekimenni...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Trevathan + Fuller: eddig már 20 pont a fantasyben. Erre jó eddig, de a többi.....Blount legalább ésszel megoldotta. Rafkósan 😀 Menj fejjel előre egyenesen 😀
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Így is 3 óráig tart egy 60 perces meccs, úgy meg lenne vagy 5Fura, hogy az NFL-ben még nem használják a tizedmásodperceketamikor 01-ről átmegy 00-ra, akkor még az óra "pörög" 1 mp-cet.Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Fura, hogy az NFL-ben még nem használják a tizedmásodperceketamikor 01-ről átmegy 00-ra, akkor még az óra "pörög" 1 mp-cet.Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
nem fix, hogy az ora ami a tv-n megy ugyan ugy all, mint a stadionban. ahogy a sarga vonal is lehet pontatlanul felrajzolva.Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
k.adam0078
84
Az első negyed támadó oldali teljesítményére gondoltam.Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
LeviPoki
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
amikor 01-ről átmegy 00-ra, akkor még az óra "pörög" 1 mp-cet.Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
több mint 6 éve
QB sneak? c'mon man, kb 10 centit kellett volna haladni. meg a flatba futo RB-n is voltak, nem nagyon ette meg a Bears a PA-t.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
jó csapatnak szerencséje van? ekkora szar hivást, döntést (nincs challenge) is régen láttam
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mi arra a szabály? Nullánál, vagy "-1"-nél?Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
amukamara mára off?
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nullán volt az óra,nem?az, hogy éppen átváltott 00-ra, még nem jelenti azt, hogy lejárt.
LeviPoki
több mint 6 éve
newll
13
wow! szép, meg óriási mák 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nullán volt az óra,nem?
több mint 6 éve
Micsoda egzotikus játékhívás
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ez így volt felrajzolva. 😊
több mint 6 éve
Nem Pats meccs van. Bár Ügyi Törp (Patricia) miatt ez az opció se ördögtől való.túl magas volt a nyomás a labdában?Nem kente be ragasztóval a labdát!Szóval mennyire is hiányzik Tru?Ez mennyiben volt a qb hibája?
k.adam0078
LeviPoki
iktriad
Kájzerszóze
Szerkesztette: iktriad