NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
Ez milyen TD volt már ?Hill is egy QB!
Nem volt QB a pályán ?
Vagy az hogy ?
Rózsa Sándor (betyár)
Csak minden egyebet is jàtszik..😁
több mint 4 éve
Ez milyen TD volt már ?Hill QB
Nem volt QB a pályán ?
Vagy az hogy ?
Rózsa Sándor (betyár)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez milyen TD volt már ? Nem volt QB a pályán ?
Vagy az hogy ?
több mint 4 éve
Eaglesben, a texasi csapatokat sajnos nem követem, arrol nem tudok nyilatkozni.Az lofasz, castillo nalunk O line coachbol lett def coordinatorTexas Techen?
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
nnntm
932
Az lofasz, castillo nalunk O line coachbol lett def coordinator😀 Azért jól elbeszélgettek róla
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Az lofasz, castillo nalunk O line coachbol lett def coordinatorTexas Techen?
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Az lofasz, castillo nalunk O line coachbol lett def coordinator
több mint 4 éve
nnntm
932
Cut
több mint 4 éve
nnntm
932
Na a Kicker-hypeból cut lesz
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Amikor ilyen látványosan esznek meg valakit vacsira, miért nem rak rá mást az edző? Vannak ott azért Apple-nél jobb DB-k is.
több mint 4 éve
nnntm
932
Komolyan ezt sikerült megszülni a szünet alatt?
több mint 4 éve
nnntm
932
Mi a fene volt ez
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Fölösleges volt, amúgy sem kapta volna el.Aki Elit rakja Ridleyre úgy, hogy nincs Julio, az meg is érdemli.
Sixo
több mint 4 éve
Azért maradtam ébren, hogy kezdésnek lássak három mínuszos játékot és egy blokkolt puntot? 😀Detto, megyek is aludni 😀
nnntm
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
Azért maradtam ébren, hogy kezdésnek lássak három mínuszos játékot és egy blokkolt puntot? 😀Hívd Hill shownak! 😀😀
nnntm
több mint 4 éve
nnntm
932
Minden álmom 😀 Ha ilyen lesz a meccs, sokat fogom mondogatni, hogy három hete mekkorát nyertünk New Orleansban 😀Azért maradtam ébren, hogy kezdésnek lássak három mínuszos játékot és egy blokkolt puntot? 😀legalább td-t is látsz
nnntm
Sztroga
több mint 4 éve
Sztroga
123
Azért maradtam ébren, hogy kezdésnek lássak három mínuszos játékot és egy blokkolt puntot? 😀legalább td-t is látsz
nnntm