NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
209
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
116
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
101
16
22:25
Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Tudod hogy futni fognak be vannak szoritva = 11 yardos futas. Meg jo hogy Marinelli azerint a prioritas a futas ellwni vedelem rendbe tetele.
több mint 4 éve
Sztroga
123
julio out
több mint 4 éve
Hogy mi? Most én értettem valami félre, vagy tényleg azt mondták ,hogy meccs előtt a Cowboys volt a meccs esélyese?
több mint 4 éve
Egyébként vissza kellene nézni, mi hogy vertük meg őket, idegenben mert mai napig nem értem 😊
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ez szép volt Dak:media.tenor.com/images/e5f0d5a47f84c7af7528c14b41186b44/tenor.gif
több mint 4 éve
gedam
5 906
ez a garett teljesen hüje. ha már rámegy negyedikre, harmadikra miért nem fut?
több mint 4 éve
akkor megúsztadnotre dame - navy dublinban 😀melyik meccsen leszel ott legközelebb, elmegyek téged szidnitúl magas labda vót 😀juj, ezt pont a te szádbóla bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 4 éve
Wilson durvábbat rontott 😊
több mint 4 éve
Uristen borzalom
több mint 4 éve
FunHun
1 493
40 milliót neki
több mint 4 éve
30 millió?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
notre dame - navy dublinban 😀melyik meccsen leszel ott legközelebb, elmegyek téged szidnitúl magas labda vót 😀juj, ezt pont a te szádbóla bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
több mint 4 éve
az megvan, hogy a második ember emberkedett, akinek köze nem volt a tackle-höz?tök mindegy ki ellen, utálom az ilyetEzekszerint ha az irányító fut ő telibe fejelheti a védőt, de neki még a hátát se szabad megvakarni.azért azt tegyük hozzá, hogy Prescott már down by contact volt, amellett, hogy megértem, hogy mindenki a Billsnek szurkol, azért felszisszentek volna, ha Allennek ugyanezt csinálják
Sebii
slowmotion
sőt még TB-nél sem szeretem ha csak leteremtik a földre és várja a zászlót
puncifutball lett ez😕
NB2
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Engedd el, agyhalott.Egyik helyen eszreveszed masik helyen nem.. remelem mesze vagy a biroi palyatol..Letépik fejét nem baj...Holding?Erdekes a Bills tamadasanal nem irtad.....
Faszfej zebrák
ThundersNFL
beltazor
ThundersNFL
beltazor
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Ez itt lehetett volna Antonio Brown.Aztán jött egy segg, és véget is ért a dolog.Most realizálom, hogy megéltem, hogy a Patsen kívül egy AFC East csapat játékában, építkezésében értelmes koncepciót vélek felfedezni. Nem gondoltam volna.Hát azért a Rex Ryan-es Jets egy ideig elég jó fel volt építve, és az annyira nem is volt régen, 8 éve talán.
Cruyffista
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Nalunk is van szarabb crew a palyan.
több mint 4 éve
melyik meccsen leszel ott legközelebb, elmegyek téged szidnitúl magas labda vót 😀juj, ezt pont a te szádbóla bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 4 éve
tök mindegy ki ellen, utálom az ilyetEzekszerint ha az irányító fut ő telibe fejelheti a védőt, de neki még a hátát se szabad megvakarni.azért azt tegyük hozzá, hogy Prescott már down by contact volt, amellett, hogy megértem, hogy mindenki a Billsnek szurkol, azért felszisszentek volna, ha Allennek ugyanezt csinálják
Sebii
slowmotion
sőt még TB-nél sem szeretem ha csak leteremtik a földre és várja a zászlót
puncifutball lett ez😕
több mint 4 éve
túl magas labda vót 😀juj, ezt pont a te szádbóla bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
Sixo
több mint 4 éve
Egyik helyen eszreveszed masik helyen nem.. remelem mesze vagy a biroi palyatol..Letépik fejét nem baj...Holding?Erdekes a Bills tamadasanal nem irtad.....
Faszfej zebrák
ThundersNFL
beltazor
ThundersNFL
több mint 4 éve
juj, ezt pont a te szádbóla bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
több mint 4 éve
a bíró vak?😊nem vak, de fogalma sem volt, viszont a scoring és a turnover playeket kötelezően visszanézik
NB2
több mint 4 éve
Fű zöld?a bíró vak?😊az ég kék? 😊
NB2
Löfli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018