NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
4
2:15, Arena4
Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Csita
339
Ez gyors volt! 😀
több mint 4 éve
nnntm
932
Azért maradtam ébren, hogy kezdésnek lássak három mínuszos játékot és egy blokkolt puntot? 😀
több mint 4 éve
Sztroga
123
így kell kezdeni egy meccset
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Attól függ, hogy bírja-e a Falcons OL.
több mint 4 éve
youtu.be/6sdzCv0MAas?t=4427kövi meccsig jó móka ez 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Csita
339
Tea,csipsz,csoki bekészitve! 😀 Jöhet a mai 3ik meccs! 😀
több mint 4 éve
Simán benne van. Mind2 csapat Top5, de lehet Top3. Könnyen elképzelhető, hogy nem buknak meccset már a szezon hátralévő részében és az egymás elleni dönt.Apropó szerintetek az mennyire reális hogy a West-ben az utolsó mérkőzésen dőljön el az első hely ?(Sea-49er)Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.Számomra furcsán hangzanak ezek a Boys vs Eagles meccsen dől el a csoport sora. Már 2 hete is az az érzésem volt amikor először hallottam ezek a véleményeket, hogy addigra el fog dőlni a csoport a sorsolásokat nézve és az már egy mind1 meccs lesz, még akkor is ha duplán számít.
Cruyffista
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Az a baj, hogy jövő már a közepes QB-k is simán elkérnek 30misit ahogy a cap növekszik. Ha nem is top10es QB, de egy top20as megvan. 1-2 év múlva az a 30as egy kezdő QB-nak már nem lesz sok. Ha nem adják meg neki, akkor szerintem nem amiatt nem kell megadni neki, mert nem ér meg annyit, hanem azért, mert azzal azt az állást foglalod, hogy a QB helyzet meg van oldva és nem kell új lehetőség után nézni. Sok csapat beleesik abba a hibába, hogy van egy átlagos QB-ja, és leköti hosszú távja, és nem is gondolkodik el az előre lépés lehetőségén, még akkor sem ha van rá lehetőség. Dak-al az a fő bajom, hogy nem csak egy kiemelt dologban rossz, amit lehet leplezni vagy fejleszteni. Hanem sokkal inkább olyan érzésem van, hogy ha rossz napja van, akkor kb mindent el tud rontani.SixoIgen, én mondjuk nem adnék meg nagy pénzt egy olyan QB-nak, akivel tudom, hogy nem nyerhetek SB-t. Ott tényleg inkább próbálkozni kell, mintsem erőltetni a történetet. Pl. Goff körül már nem lesz jobb csapat mint az SB-n volt, ő is elérkezett a korlátaihoz, nagyon rossz döntés volt ő kifizetni. Ellenben Prescottról el tudom képzelni, hogy egy jó edző aki a játékstílusához igazítja a playcallingot és arra törekszik, hogy az erősségeire játsszon, egy nagyon erős O-t tudjon vele összerakni. Denveresként azt tudom mondani, hogy szerintem a Dallas nagyon rosszul tenné, ha az FA-n keresné a megoldást a Keenum-Foles-Flacco-Alex Smith féle felsorakozásból. Prescott masszívan magasabb szint.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropó szerintetek az mennyire reális hogy a West-ben az utolsó mérkőzésen dőljön el az első hely ?(Sea-49er)Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.Számomra furcsán hangzanak ezek a Boys vs Eagles meccsen dől el a csoport sora. Már 2 hete is az az érzésem volt amikor először hallottam ezek a véleményeket, hogy addigra el fog dőlni a csoport a sorsolásokat nézve és az már egy mind1 meccs lesz, még akkor is ha duplán számít.
Cruyffista
Sixo
több mint 4 éve
Toto21
5 949
gyenge, nagyon gyenge...ne legyen meg kell még 3 pont a mixhez. 😀Nem fognak rúgni
Toto21
Jakehomer
több mint 4 éve
el bazmeg, ez pedig megvolt
több mint 4 éve
ne legyen meg kell még 3 pont a mixhez. 😀Nem fognak rúgni
Toto21
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Toto21
5 949
ne legyen meg kell még 3 pont a mixhez. 😀
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Megvolt a 1st down
több mint 4 éve
Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.Számomra furcsán hangzanak ezek a Boys vs Eagles meccsen dől el a csoport sora. Már 2 hete is az az érzésem volt amikor először hallottam ezek a véleményeket, hogy addigra el fog dőlni a csoport a sorsolásokat nézve és az már egy mind1 meccs lesz, még akkor is ha duplán számít.
Cruyffista
több mint 4 éve
adják meg, térdeljék ki, menjünk aludni
több mint 4 éve
Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.ha nem csoporton belüli meccsek lennének többségben azt mondanám sima 5-0
Cruyffista
több mint 4 éve
főleg ha kiderül, hogy edzőt akartak buktatniEdzőváltás után gyakran megtáltosodnak a játékosok 😊 (minden sportban)és még a fél csapatot is kibaszod mellé?Uzenet hogy elfogyott a turelemnégy meccsel a vége előtt egyébként mi derülne ki? hogy Kris Richard jobb HC-e?Ha nem akar hang lenni holnap mar interim HC lesz. De ugyis marad a ClapperPrescott mire várt?hogy Jerry kibassza Garrettet
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
slowmotion
Blevi
slowmotion
Jakehomer
több mint 4 éve
a 67-es ha blokkol, röhögve meglett volna a 1st
több mint 4 éve
Rams siman inasba rakja ezt a CowboystPhilly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.a bears és a rams nem túl acélos idén
Cruyffista
Negritis
több mint 4 éve
Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.a bears és a rams nem túl acélos idén
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Philly sorsolás kemény. Miami, Washington, kétszer Giants és Dallas. Ezzel szemben a Dallasnál: Bears, Rams, Philly, Redskins. Nem kizárt, hogy az egymás elleninél már az Eagles lesz előrébb.
több mint 4 éve
En most mindenkit is kirugnek 🙄 persze logikusan vegiggondolva neked van igazad de attol meg ez az ev netto csalodasés még a fél csapatot is kibaszod mellé?Uzenet hogy elfogyott a turelemnégy meccsel a vége előtt egyébként mi derülne ki? hogy Kris Richard jobb HC-e?Ha nem akar hang lenni holnap mar interim HC lesz. De ugyis marad a ClapperPrescott mire várt?hogy Jerry kibassza Garrettet
ThundersNFL
slowmotion
Blevi
slowmotion
Blevi
slowmotion