Detroit Lions - Chicago Bears
10 hónapja
a detroit 1.5 évig szopott, mint a gőzgép, mielőtt elkezdtek meccseket nyerni. chicagoban a türelem 1.5 meccsjg tart és 2 rookien múlik minden xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
félidő után nagyon jó game plan-el jöttünk ki... Ja nem
10 hónapja
nyomás semmi Goff-on, csodálkozunk? Ja nemja örülök, hogy a Loveland-et és Burden-t megint tömjük labdákkal... Mi lett volna ha azt az első körös picket a támadófalba, vagy pass rush-ra költjük...Mondjuk, hogy az egyik pick mehetett elkapó, vagy elkapni jól tudó TE-re, de hogy mind2? Az szerintem is tök fölösleges volt. Max akkor nem az, ha nincsenek lyukak, ami nálatok nem igaz.
Toto21
shagi0206
A futás nem megy, Williams az életéért küzd. Csodálkozunk? Ja nem
Nincs itt semmi látnivaló kérem. Top 5 pick lesz ebből idén.
10 hónapja
Megnyugodtam, Caleb tud mosolyogni… Eközben én olyan hangosan ordibáltam, hogy felébredt a gyermekem. Én vagyon az ostoba, Caleb jobban érzi, kár ezért…
10 hónapja
ja örülök, hogy a Loveland-et és Burden-t megint tömjük labdákkal... Mi lett volna ha azt az első körös picket a támadófalba, vagy pass rush-ra költjük...Mondjuk, hogy az egyik pick mehetett elkapó, vagy elkapni jól tudó TE-re, de hogy mind2? Az szerintem is tök fölösleges volt. Max akkor nem az, ha nincsenek lyukak, ami nálatok nem igaz.
Toto21
10 hónapja
ja örülök, hogy a Loveland-et és Burden-t megint tömjük labdákkal... Mi lett volna ha azt az első körös picket a támadófalba, vagy pass rush-ra költjük...
10 hónapja
Akcidens
273
na én megyek valami más meccset nézni... Ez nagyon siralmas...Ezt a flaget jobb ha nem is láttad...
Toto21
10 hónapja
Hihetetlen képesek voltunk 1:50 alatt TD-t kapni…A Vikes ellen 10 mp a félidő előtt és beszoptubk egy FG-t. Allen is elbeszélgethetne a srácokkal…
10 hónapja
na én megyek valami más meccset nézni... Ez nagyon siralmas...
10 hónapja
Ez egy kib…. vicc.
10 hónapja
mondjuk én továbbra is azt mondom, hogy a helyükön ki tudták volna vinni a 3. kör végén, de ezt már sose tudjuk meg 😀 Én GM játékban nem mertem tovább engedni, kivittem 4. kör 2. pickjévelJézusom mekkora egykezesmég pár ilyen és a szarrá oltott teslaa pick után bazzani már akkor sem meri majd holmest kritizálni, ha 0-17ig építi le a csapatot
Akcidens
fake.id
10 hónapja
Ezt hogy állították vissza 6 mp re? Vedő tisztán pályán belül szerelte Teslat, futó óra kellett volna hogy legyen

10 hónapja
LOLJézusom mekkora egykezesmég pár ilyen és a szarrá oltott teslaa pick után bazzani már akkor sem meri majd holmest kritizálni, ha 0-17ig építi le a csapatot
Akcidens
fake.id
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
Akcidens
273
Mondjuk ezért megérte
10 hónapja
Akcidens
273
Megy a cigánykodás rendesen
10 hónapja
Jézusom mekkora egykezesmég pár ilyen és a szarrá oltott teslaa pick után bazzani már akkor sem meri majd holmest kritizálni, ha 0-17ig építi le a csapatot
Akcidens
10 hónapja
Teslaa szerződésében benne van hogy csak bravúros, egykezesekkel operálhat? 😀
10 hónapja
Iszáák eddig 2 elkapás, mind2 bravúros egykezes 😀
10 hónapja
Akcidens
273
Jézusom mekkora egykezes
10 hónapja
Ha BJ nem okoskodna, csak hagyná játszani őket, akkor lenne esélyünk.
10 hónapja
Vicc kategória vagyunk megint… Jöhet ide bárki. Húzhatunk ide bármilyen QB-t, edzőt. Ez egy elátkozott fos frenchise
10 hónapja
A DAZN behalt, akadozik. Esetleg egy működő stream? Köszönömstreameast.sk
Fefe77
10 hónapja
Van ami nem változik.
10 hónapja
Gyenge Punt lett így .
10 hónapja
2&1-re ezt a sz@rt összehozni, mikor végre működik az O...