Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Táááááácsdááááán Detroit!!! 😀
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀MirrMurrEzért kértem szabit minden hétfőre Február 2.-ig! 😀 Kivéve Pro Bowl
több mint 9 éve
lol, ez mi volt a puntertől, most láttam csak
több mint 9 éve
Nekem is max 2 percAz jó ,mert pont a kapualjunkban van egy 9es megálló xDSixo67De elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járvalakisFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Túl egyszerű lett volna Bush-nak dobni
több mint 9 éve
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀MirrMurrmég kb. 5 percig
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Az jó ,mert pont a kapualjunkban van egy 9es megálló xDDe elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járvalakisFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
több mint 9 éve
Eldöntöttem lesz.rom, hogy holnap korán kell kelni, ez mégis csak NFL PO 😀
több mint 9 éve
Fasza a dallas oline csak így sokat nem lesznek pályán....
több mint 9 éve
Ja, közte 30 😀Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀gabokockaSimán nyertekvalakis
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ha Dallas ebből TD-t kap, akkor Seattleben már be is véshetik a Lionst a naptárba.GNGAzért ők nem a Cincy / Cards hogy csoda lenne ha 14 pontot felraknának...
több mint 9 éve
Beszarások ezek a vadnyugati csípőből tüzelős passzai Staffordnak. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Vagy az egyetemi meccseit nézi és nem az idei NFL meccseit xDBell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis
több mint 9 éve
Bell <3
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
De elég felülnöd a 909-esre, vagy lehet hogy még csak a 9-es járFasza Swanson, itt az első felesvalakisMeg sem kínálsz?Sixo67
több mint 9 éve
Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀gabokockaSimán nyertek
több mint 9 éve
GNG
241
Ha Dallas ebből TD-t kap, akkor Seattleben már be is véshetik a Lionst a naptárba.
több mint 9 éve
Swanson nem centert játszik?Janeknem, azt majd jövőre
legalábbis remélem, mert ez nem nézett ki túl jól, kifordult a térde
több mint 9 éve
lásd Jerry - Tónió 😀😀😀Bell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Eddig jó a Lions, ha így folytatódik mehetünk a tundrára 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szebb is 😊Bell jobb mint Bush sokkalJanekDe Lombardi szerelmes Bushba Bazzani szavaival élvevalakis