Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk cr7 díjas a punter
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Cowboys ST lolgabokockaPathers ellen mekkor ST Matchup lehetne.
több mint 9 éve
kötsög rúgók
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
de, jó is volt abszolút, talán két gyenge meccse voltLong is all pro lett idén, nem? Second team...mustaineLong annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod vanStez
csak a Bears fanoknál is divat elküldeni a picsába mindenkit mostanában
mit nem adnék, ha egy olyan OG-ja lenne a Coltsnak, mint Long
több mint 9 éve
Köszi Watson 😀
több mint 9 éve
Cowboys ST lol
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
idiot
több mint 9 éve
Aki nem tudta h Bush a célpont, jelentkezzen
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Betoltáka LT, mint a szart
több mint 9 éve
Long is all pro lett idén, nem? Second team...Long annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod vanStez
több mint 9 éve
Off: Szenzációsan jó az avatarod!én kérek elnézést 😊Hegeaz új nézők tudod.....gabenjah, de mi újat lehet még mondani?Hegena téma vanHegede legalább aktuális meccsenDrip
több mint 9 éve
Long annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod van
több mint 9 éve
amőgy tényleg.... van ahol ebből 3 bust 1 meg nem szar csak mondjuk folyton sérültÉn ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 9 éve
Veled ellentétben ő követ twitteren, lehet ragadt rá valami. 😀Szép jinx, Márk.iktriadBiztos ő is a te suliba járt.Sixo67
több mint 9 éve
Ez nem egy tate nélküli meccs.viszont eddig mindkét Tate csapata kiesett, szóval aggódhat a Lions
Lions D karcol.Vrijbloed
több mint 9 éve
Caldwell olyan mint egy benyugtatózott lajhár...mukijoemint rendesen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Caldwell olyan mint egy benyugtatózott lajhár...
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
99 yardos passzt érzek
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Nálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 9 éve
manapság elég gyakori, hogy elsőkörös falemberekkel is befürdenek, ergó ezek legalább kurva jó pickek voltakÉn ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 9 éve
Amióta műtötték Murrayt, azóta volt egy Colts-meccs, amit adtak, meg a mai, minden egyes futásánál rimánkodott, hogy biztos fáj Murraynek, micsoda fájdalmak közepette játsziknyugi csak Ricsi.. És neki a nézettség és az Új néző a Tate 😀 Vagy a fájdalom 😀
kicsit unalmasStez
több mint 9 éve
Ez nem egy tate nélküli meccs.Lions D karcol.