Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk cr7 díjas a punter
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Cowboys ST lolgabokockaPathers ellen mekkor ST Matchup lehetne.
több mint 10 éve
kötsög rúgók
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
de, jó is volt abszolút, talán két gyenge meccse voltLong is all pro lett idén, nem? Second team...mustaineLong annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod vanStez
csak a Bears fanoknál is divat elküldeni a picsába mindenkit mostanában
mit nem adnék, ha egy olyan OG-ja lenne a Coltsnak, mint Long
több mint 10 éve
Köszi Watson 😀
több mint 10 éve
Cowboys ST lol
több mint 10 éve
idiot
több mint 10 éve
Aki nem tudta h Bush a célpont, jelentkezzen
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Betoltáka LT, mint a szart
több mint 10 éve
Long is all pro lett idén, nem? Second team...Long annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod vanStez
több mint 10 éve
Off: Szenzációsan jó az avatarod!én kérek elnézést 😊Hegeaz új nézők tudod.....gabenjah, de mi újat lehet még mondani?Hegena téma vanHegede legalább aktuális meccsenDrip
több mint 10 éve
Long annak a falnak az egyetlen normális játékosa, tavaly és idén is jó szezonja volt, sőt, tavaly remek szezonja voltNálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Toto21Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
de nem mindegy, hogy körülötted van-e másik 2-3 All Pro játékos a falban, akkor talán neked is egy kicsit könnyebb dolgod van
több mint 10 éve
amőgy tényleg.... van ahol ebből 3 bust 1 meg nem szar csak mondjuk folyton sérültÉn ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 10 éve
Veled ellentétben ő követ twitteren, lehet ragadt rá valami. 😀Szép jinx, Márk.iktriadBiztos ő is a te suliba járt.Sixo67
több mint 10 éve
Ez nem egy tate nélküli meccs.viszont eddig mindkét Tate csapata kiesett, szóval aggódhat a Lions
Lions D karcol.Vrijbloed
több mint 10 éve
Caldwell olyan mint egy benyugtatózott lajhár...mukijoemint rendesen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Caldwell olyan mint egy benyugtatózott lajhár...
több mint 10 éve
99 yardos passzt érzek
több mint 10 éve
Nálunk ott van első körös Long, nem mondanám olyan jónak mint Martin Dallasban...Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 10 éve
manapság elég gyakori, hogy elsőkörös falemberekkel is befürdenek, ergó ezek legalább kurva jó pickek voltakÉn ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 10 éve
Amióta műtötték Murrayt, azóta volt egy Colts-meccs, amit adtak, meg a mai, minden egyes futásánál rimánkodott, hogy biztos fáj Murraynek, micsoda fájdalmak közepette játsziknyugi csak Ricsi.. És neki a nézettség és az Új néző a Tate 😀 Vagy a fájdalom 😀
kicsit unalmasStez
több mint 10 éve
Ez nem egy tate nélküli meccs.Lions D karcol.