Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Kampman
28 290
megfelezik 😀
több mint 9 éve
Egyébként mikor megfogta a labdát a Dallasi bent állt az endzoneban 😀
több mint 9 éve
Ez kell végig a Lions #D-től, csak 1-2 pick6-el 😀
több mint 9 éve
Szép jinx, Márk.
több mint 9 éve
Nem olyan áthatolhatatlan ez a fal.Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.iktriad
több mint 9 éve
aaaaaaaaaaaaz komoly mák
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Tomifinn
947
Asszem top 3-as lesz ez a topic ha így megy továbbgyurczialap, dallasi chokerkedésre mindig nyitott a nép 😛
több mint 9 éve
Odabaszós a Lions
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Amióta műtötték Murrayt, azóta volt egy Colts-meccs, amit adtak, meg a mai, minden egyes futásánál rimánkodott, hogy biztos fáj Murraynek, micsoda fájdalmak közepette játszikkicsit unalmas
több mint 9 éve
Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21bekötött szemmel!
több mint 9 éve
Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.Toto21Csak asszem 4 első körös játszik benne. De tényleg remek munka, Jerry bácsi ezért megérdemel egy hátba veregetést.
több mint 9 éve
Valaki volt már egyébként Tetétlenben? 😀
több mint 9 éve
az új nézők tudod.....jah, de mi újat lehet még mondani?Hegena téma vanHegede legalább aktuális meccsenDrip
több mint 9 éve
Asszem top 3-as lesz ez a topic ha így megy tovább
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Én ezen a dallasi O falon hétről-hétre ámulok. Zseniális, ahogy összerakták őket.
több mint 9 éve
dmarcell
7
nagy a Suhppress
több mint 9 éve
Aki még egy Tate-s viccet elsüt az : 😛 😉dandeMegint gondok vannak a Superdomeban a világítással?
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
A faSuhm kivan, hogy 45ször át kell rágni ezt az eltiltásosdit a hétvégén.iktriadNehogy Tate-legességig fajuljanak a dolgok.
több mint 9 éve
A faSuhm kivan, hogy 45ször át kell rágni ezt az eltiltásosdit a hétvégén.iktriadsajnos Suhper a téma
több mint 9 éve
Így belegondolva elég szar matchup a Lions a Cowboysnak
több mint 9 éve
Aki még egy Tate-s viccet elsüt az : 😛 😉
több mint 9 éve
A faSuhm kivan, hogy 45ször át kell rágni ezt az eltiltásosdit a hétvégén.
több mint 9 éve
Na most egy Romo pick!