Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ne csináld!Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadazért jók a külső szemlélők (kivétel Iggles fanok 😛), mert oldják a feszültséget 😊slowmotion
több mint 10 éve
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadMost csibészeltetik.
több mint 10 éve
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportmGyuri34www.vipleague.me/sports/american-football.html
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadazért jók a külső szemlélők (kivétel Iggles fanok 😛), mert oldják a feszültséget 😊
több mint 10 éve
Mindenki a Lionsnek drukkol, hogy utána telefoshassák a fórumot :" megmondtam, hogy Romo nem clutch" poénokkalTocaNekem mindegy ki nyer. A 'Boys is megérdemelne végre egy playoff Wt.
több mint 10 éve
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem |
több mint 10 éve
Mindenki a Lionsnek drukkol, hogy utána telefoshassák a fórumot :" megmondtam, hogy Romo nem clutch" poénokkal
több mint 10 éve
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportmGyuri34gofirstrow.eu/watch/310234/1/watch-detroit-lions-vs-dallas-cowboys.html
több mint 10 éve
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportm
több mint 10 éve
Gooo Lions!
több mint 10 éve
Na lássunk végre egy jó meccset!
több mint 10 éve
bár másodállásba packers drukker vagyok, hajrá Lions !
több mint 10 éve
😊)))Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉Hurka
több mint 10 éve
Jerry bácsi küldött nekik pár cheerleadert a meccs előtt/után egy kis gloryholeozásra?Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉Hurka
több mint 10 éve
Ne húzok semerre se, legyen OT oszt jól van. 😀
több mint 10 éve
Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉
több mint 10 éve
Szaniszló képét hiányolom 😀Iktriadnakte nagyon szeretnéd, hogy visszajöjjön a vacsorám. 😀😀iktriad
VS.
bobi0092
több mint 10 éve
Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉
több mint 10 éve
a Pats nem egy emberPats.iktriadő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 10 éve
Sam-et.ő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 10 éve
Már egyenlített is!jön fel az öreggabenKinek kell most drukkolnom?mukijoePhil Taylor.Sixo67
több mint 10 éve
3-3jön fel az öreggabenKinek kell most drukkolnom?mukijoePhil Taylor.Sixo67
több mint 10 éve
Burnout előtti Brady-tő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 10 éve
Nem mert Brady még nem égett ki 😛Pats.iktriadő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad

bobi0092