Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Ne csináld!Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadazért jók a külső szemlélők (kivétel Iggles fanok 😛), mert oldják a feszültséget 😊slowmotion
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadMost csibészeltetik.
több mint 9 éve
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportmGyuri34www.vipleague.me/sports/american-football.html
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem | iktriadazért jók a külső szemlélők (kivétel Iggles fanok 😛), mert oldják a feszültséget 😊
több mint 9 éve
Mindenki a Lionsnek drukkol, hogy utána telefoshassák a fórumot :" megmondtam, hogy Romo nem clutch" poénokkalTocaNekem mindegy ki nyer. A 'Boys is megérdemelne végre egy playoff Wt.
több mint 9 éve
Pitbull nem ért rá? Pedig de meghallgattam volna vele a himnuszt. | Nem |
több mint 9 éve
Mindenki a Lionsnek drukkol, hogy utána telefoshassák a fórumot :" megmondtam, hogy Romo nem clutch" poénokkal
több mint 9 éve
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportmGyuri34gofirstrow.eu/watch/310234/1/watch-detroit-lions-vs-dallas-cowboys.html
több mint 9 éve
Gyuri34
101
Van vkinek Streamje, online tvén sport1 van meg sportm
több mint 9 éve
Gooo Lions!
több mint 9 éve
Duff
3 133
Na lássunk végre egy jó meccset!
több mint 9 éve
bár másodállásba packers drukker vagyok, hajrá Lions !
több mint 9 éve
COBBold
46
😊)))Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉Hurka
több mint 9 éve
Jerry bácsi küldött nekik pár cheerleadert a meccs előtt/után egy kis gloryholeozásra?Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉Hurka
több mint 9 éve
Ne húzok semerre se, legyen OT oszt jól van. 😀
több mint 9 éve
Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉Toto21lényegtelen mi lesz, a játékvezetők csalni fognak a Cowboys javára 😉
több mint 9 éve
BCS
283
Szaniszló képét hiányolom 😀Iktriadnakte nagyon szeretnéd, hogy visszajöjjön a vacsorám. 😀😀iktriad
VS.
bobi0092
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Bár bírom nagyon a Dallas-t, akkor is go NFC North 😉
több mint 9 éve
Kampman
28 290
a Pats nem egy emberPats.iktriadő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 9 éve
Sam-et.ő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 9 éve
Már egyenlített is!jön fel az öreggabenKinek kell most drukkolnom?mukijoePhil Taylor.Sixo67
több mint 9 éve
3-3jön fel az öreggabenKinek kell most drukkolnom?mukijoePhil Taylor.Sixo67
több mint 9 éve
Burnout előtti Brady-tő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad
több mint 9 éve
Nem mert Brady még nem égett ki 😛Pats.iktriadő szeret valakit Timen és Deutsch Tamáson kívül?KampmanKivéve Sobri persze.Sixo67Várom a Sport tv-s kommentátorokat fikázó hsz áradatot...... De jó is lesz!csi77Azt hiszem most Márk lesz, őt meg itt a legtöbben kedveljükiktriad