Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
komoly a Tateminden tétes vicc egyszerre most!!baggioMajdnem Tate-ten érték...mukijoe
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
na téma vanHegede legalább aktuális meccsen
több mint 9 éve
2014 Detroit Lions 14 9 10 70 7.0 13 0 -- -- -- -- -- -- --2013 Detroit Lions 14 14 41 416 10.1 31 2 -- -- -- -- -- 1 1
Pettigrew számai az elmúlt két évből, nem tudom Márk mi szívott
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
ahogy látom, már a második támadásra eldőlt, hogy reménytelen az eredménykövető színvonala
több mint 9 éve
Suuuuuh
több mint 9 éve
Megjöttem és TD, ez az!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow.😀 És figyel 8) 1 napig nem jelzem a Punter draftot 😀
Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbóliktriadMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 9 éve
rantotthus
261
Nem Tatelenkedik a srác
több mint 9 éve
ha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötate 😀NegritisLégyszi még vagy 40 x toljuk el, már tegnap is vicces volt 25.jére.Toca
tessék már csak 39 kell 😀Negritis
Na mára letudva 😀Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow.Bazzeg köszi, elfelejtettem kiteregetni 😀
Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbóliktriadMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 9 éve
Tate egy állat. 😀
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Eldöntöttem, képtelen vagyok a Cowboysnak szurkolni, GO Lions! 😀HulkeinsteinDez Bryant juj, DeMarco Murray fuj 😀😀😀
több mint 9 éve
Tate - Cowboys 2 :1
több mint 9 éve
Toto21
5 950
ha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötatebiztos, hogy nem hagytál ki egyet 😛
Na mára letudva 😀Toca
több mint 9 éve
ez is Romo hibája!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow. Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbólMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 9 éve
Öröm nézni wzt a Cowboys D-t, remélem blowout lesz 😀
több mint 9 éve
Duff
3 133
Tatenél nagyobb arc nincs. Max Lynch.
több mint 9 éve
kovi470
1 343
bazza, most is sírsz?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k