Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
komoly a Tateminden tétes vicc egyszerre most!!baggioMajdnem Tate-ten érték...mukijoe
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
na téma vanHegede legalább aktuális meccsen
több mint 10 éve
2014 Detroit Lions 14 9 10 70 7.0 13 0 -- -- -- -- -- -- --2013 Detroit Lions 14 14 41 416 10.1 31 2 -- -- -- -- -- 1 1
Pettigrew számai az elmúlt két évből, nem tudom Márk mi szívott
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
ahogy látom, már a második támadásra eldőlt, hogy reménytelen az eredménykövető színvonala
több mint 10 éve
Suuuuuh
több mint 10 éve
Megjöttem és TD, ez az!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow.😀 És figyel 8) 1 napig nem jelzem a Punter draftot 😀
Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbóliktriadMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 10 éve
Nem Tatelenkedik a srác
több mint 10 éve
ha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötate 😀NegritisLégyszi még vagy 40 x toljuk el, már tegnap is vicces volt 25.jére.Toca
tessék már csak 39 kell 😀Negritis
Na mára letudva 😀Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow.Bazzeg köszi, elfelejtettem kiteregetni 😀
Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbóliktriadMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 10 éve
Tate egy állat. 😀
több mint 10 éve
Eldöntöttem, képtelen vagyok a Cowboysnak szurkolni, GO Lions! 😀HulkeinsteinDez Bryant juj, DeMarco Murray fuj 😀😀😀

több mint 10 éve
Tate - Cowboys 2 :1
több mint 10 éve
ha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötateha kicsit a tate a kedvem sötatebiztos, hogy nem hagytál ki egyet 😛
Na mára letudva 😀Toca
több mint 10 éve
ez is Romo hibája!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nem a Tatelenség jellemzi eddig a meccset. Wow. Stev85 szomjas és a ruhái izzadtságszagúak ->most jött a melóbólMosni, és sörért 😀Stev85ez hogy jött ki?gaben
több mint 10 éve
Öröm nézni wzt a Cowboys D-t, remélem blowout lesz 😀
több mint 10 éve
Tatenél nagyobb arc nincs. Max Lynch.
több mint 10 éve
bazza, most is sírsz?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k