Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
A Mártély Cows is.kemény volt az a div on road 1-13-1 😮Egy Lions meccs mindenre orvosság. A Washington Generals 100-ból 100-szor megverne minket.
ZoliZoltán
MacPhisto
több mint 9 éve
nando89
3 894
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
több mint 9 éve
Ez az OL egy vicc.Ezzel azért egyet értek, hihetetlen, hogy semmi counter play-etek nincs a blitz ellen...
Én Stafford helyében közéjük vágnám a sisakot leköpném az edzőjüket és bemennék az öltözőbe.
Bazzani
több mint 9 éve
kemény volt az a div on road 1-13-1 😮Egy Lions meccs mindenre orvosság. A Washington Generals 100-ból 100-szor megverne minket.
ZoliZoltán
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.eddig ma 7 sack
tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.
több mint 9 éve
Ez az OL egy vicc.Én Stafford helyében közéjük vágnám a sisakot leköpném az edzőjüket és bemennék az öltözőbe.
több mint 9 éve
De égető!Card hely kell!!!
több mint 9 éve
kemény volt az a div on road 1-13-1 😮
több mint 9 éve
A védelem felpörgött, de offense terén... azért vagy 4-5 red zone pozicióból sikerált mindig FG-t elérni... még 3 vagy 5 yardról se tudtuk bevinni, szóval ez nem vmi über játék azért... De ha ma nyerünk, akkor a Bears meccs már nem égető...😊
több mint 9 éve
Nickname
18
Kezdem azt hinni, hogy minden héten összeállít valaki Lombardinak egy first Drive-ot, ami teljesen rendben (Még az is lehet, hogy ő maga hozza össze) de meccselni nem tud ez az ember, minden meccsen csak a kezdő driveunk normális.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Azt hallottam jövőhéten pont lesz kedvünk , mert bears az egyik ahonnan el kell hozni a két idegenbeli win egyikét 😀Ne máááá
nando89
több mint 9 éve
nando89
3 894
Azt hallottam jövőhéten pont lesz kedvünk , mert bears az egyik ahonnan el kell hozni a két idegenbeli win egyikét 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
3rd and longra egy jó screen. Lombardi takaroggyál már!!!!Toss volt, de az eredmény szempontjából mindegy. Screen játékok pl nagyon ülhetnének. Komolyan, ha jövő héten mi tudjuk futtatni ezeket a counter blitz játékokat pirítani fogunk. Persze, ha csak nem lesz kedve a Vikingsnak.
MacPhisto
több mint 9 éve
Most ,akkor tényleg akkor volt utoljára? 😀Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀
ZoliZoltán
KmetyG
több mint 9 éve
Te baszod ez a Lombardi hülyébb, mint hittem. Nincs egy kurva counter blitz játék?Azért Ebront is milyen ügyesen kivette a játékból.
tüsi91
Meg Megatront. Bell is jól futott gyorsan lekapta.
Esküszöm ellenünk van az az ember.
több mint 9 éve
3rd and longra egy jó screen. Lombardi takaroggyál már!!!!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
na egy ret TD-t!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Te baszod ez a Lombardi hülyébb, mint hittem. Nincs egy kurva counter blitz játék?
több mint 9 éve
tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?Mikor játszottunk utoljára?
ZoliZoltán
MacPhisto
több mint 9 éve
Amúgy ő az egyik legjobb. Csak ezek mind redzone-ban vannak.jolvan, felfogtam elsore is, csak eleg hihetetlennek hangzik egy dl eseteben h felgyujtja a statlapot, amugy meg fejreall minden playben.Azt nem írja a boxscore, hogy hányszor mennek át rajtuk könnyedén.4 tfl + 1 sack es onmagat alazza ?caraun reid kit alaz ennyire szarra ? kicsit erosnek erzem a boxscore-jelenletetLegtöbbször magát.
MMMS
Bazzani
MMMS
Bazzani
MMMS
Addig meg úgy jutnak el ahogy akarnak.
több mint 9 éve
Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Mit kapott?!
több mint 9 éve
jolvan, felfogtam elsore is, csak eleg hihetetlennek hangzik egy dl eseteben h felgyujtja a statlapot, amugy meg fejreall minden playben.Azt nem írja a boxscore, hogy hányszor mennek át rajtuk könnyedén.4 tfl + 1 sack es onmagat alazza ?caraun reid kit alaz ennyire szarra ? kicsit erosnek erzem a boxscore-jelenletetLegtöbbször magát.
MMMS
Bazzani
MMMS
Bazzani
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.