Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 10 éve
Lehet a Twinsről beszél 😀Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Én eddig olvastam el. 😊
Go Vikings!
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Most ezt Te tényleg komolyan gondolod vagy csak hülyéskedsz? Mert nem tudom eldönteni az írásodból.
Go Vikings!
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Én eddig olvastam el. 😊
Go Vikings!
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Már meg is van a 7 hazai győzelem, nem? Ha pedig meglesz a 9. győzelem összességében, akkor jöhet a pályára az ifi meg a fakó, ugye? A csudimudiba, ez ilyen egyszerű lenne?
Go Vikings!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.UramIsten...
Go Vikings!
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.
több mint 10 éve
a következőt fűzném hozzá: ????
több mint 10 éve
na ne vicceljünk már, persze hogy fontos a meccs de sírhatnékom van eddigiek láttán
több mint 10 éve
Mondjuk ott éppen tankolni akarok. 😊Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???Bassza meg egymás ellen játszunk ligában... Termeled szépen a pontokat.
Bazzani
tüsi91
több mint 10 éve
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.Biztosan viccnek szánod ezt. Vagy nem? 😮 😮
Go Vikings!
AMúgy tényleg nem fontos nektek a mai. Végül is a csoportot nem nyeritek meg a maradék wild card helyek megszerzéséhez meg nem fontos a csoportmeccs.
több mint 10 éve
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.A miénk miért lényegesebb? A legjobb csop. 3. csak a gurulós fociban játszik néha. 😊
Go Vikings!
több mint 10 éve
nagyon remélem hogy kiosztják a pofonokat mert ha nem Zimmer adja akkor a Lions offense
több mint 10 éve
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.
több mint 10 éve
Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???Bassza meg egymás ellen játszunk ligában... Termeled szépen a pontokat.
Bazzani
több mint 10 éve
Lombardi for prez.most kellene felpofozni mindegyiket
Kár, hogy így égetik a Vikes defensét, jövő héten tuti szívják majd magukat.
tüsi91
több mint 10 éve
2TD első negyedben???? hát ennek szomorú vége lessz
több mint 10 éve
Lombardi for prez. Kár, hogy így égetik a Vikes defensét, jövő héten tuti szívják majd magukat.
több mint 10 éve
Köszi, nálam ez is akad sajnos...Nesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀
tüsi91
Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???
több mint 10 éve
Nem lesz ez igy jo :/ Sehol nincs a védelmünk
több mint 10 éve
ezt nem értem! hol a védelmünk????
több mint 10 éve
háhá én is ezt nézemNesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀
tüsi91
több mint 10 éve
Múlt héten is a red zone D# volt ami működött csak mert a yardokat azt nyeltük folyamatosan
több mint 10 éve
van jó stream de fizetni kell érte és ilelgális 😀 és várólistás 😕
több mint 10 éve
Nesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀