Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Tate miért
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Off:Most nézem arsenal 😀😀😀 | köln arsenal 1-0 |
több mint 7 éve
Ld tavaly a kézsérüléseamúgy nem akartam elkiabálni a sérülést, jó hogy Stafford vanAz a baj, hogy ez a hátralevő meccseken hátrány.
NB2
Bazzani
több mint 7 éve
amúgy nem akartam elkiabálni a sérülést, jó hogy Stafford vanAz a baj, hogy ez a hátralevő meccseken hátrány.
NB2
több mint 7 éve
amúgy nem akartam elkiabálni a sérülést, jó hogy Stafford vanBólya lesz, Griffen nyalogatja a száját
NB2
több mint 7 éve
amúgy nem akartam elkiabálni a sérülést, jó hogy Stafford van
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Igen, van. És vajon mire számít 11 emberrel a védelem, ha a csere QB jön be? Áhh, tuti nem a futásra.Van hand off is a világon a futónak 😊 egy 2 pontos nem csak egy kezdő QB-n múlhatEz kmoly, hogy nem 2 pontra mentek...röhejes hibaGondold át, hogy ki sérült meg éppen.
Chargers LT
Bazzani
Chargers LT
Komolyan nem értem, mit nem értenek az emberek ebben a helyzetben, pláne ennyivel a vége előtt
több mint 7 éve
Van hand off is a világon a futónak 😊 egy 2 pontos nem csak egy kezdő QB-n múlhatEz kmoly, hogy nem 2 pontra mentek...röhejes hibaGondold át, hogy ki sérült meg éppen.
Chargers LT
Bazzani
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Lehetne egy fumbli vagy int
több mint 7 éve
pedig egy másik T betűs WR-ben jobban bíztamtwitter.com/Vikings/status/933795120570347522
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Jaj ne vicceljetek már. Nem jön be a kétpontos, csinál egy FG-t a Vikings, megint menni kell a kétpontosra, aztán ha elcseszik, a sima ikszet kúrták el azért, hogy 14 perccel a vége előtt ne négy, hanem három legyen közte. Aminek semmi jelentősége nincs most..
több mint 7 éve
gedam
5 963
vagy3És már csak 14 perc van hátra, az alatt már csak egy FG lehet. Úgyhogy legyen csak 5 köztetökmindegy, hogy 5vagy4, de lehetett vón3miért nem mentek 2 pontosra?QB nélkül? NOOOOOOOOOOORMÁLIS
NB2
MacPhisto
gedam
Lol
Wyatt
több mint 7 éve
szép volt
több mint 7 éve
DE BAZMEG TANULJ MEG SZERELNI
több mint 7 éve
Ó a francba
több mint 7 éve
Nem, csak Margit....miért nem mentek 2 pontosra?QB nélkül? NOOOOOOOOOOORMÁLIS
NB2
MacPhisto
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Sztem, remélem olcsón megúszta
több mint 7 éve
mikor Forbath beküldi a félpályáról, akkor majd kevésbé megy a sírás a kétpontos miatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
wildcat 😊miért nem mentek 2 pontosra?Rudock-al?
NB2
Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Szerintem visszajön Stafford. Legalábbis remélem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
És már csak 14 perc van hátra, az alatt már csak egy FG lehet. Úgyhogy legyen csak 5 köztetökmindegy, hogy 5vagy4, de lehetett vón3miért nem mentek 2 pontosra?QB nélkül? NOOOOOOOOOOORMÁLIS
NB2
MacPhisto
gedam
Lol
több mint 7 éve
Sok van még hátra, szerintem jól tették, hogy nem mentek kétpontyosra cserekúbéval