Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
A mai meccs tökéletesen igazolja azokat akik szerint Stafford nem top10 QB és nem érdemli meg ezt a pénzt.Vagy azt h jó a Vikes védelem. Amúgy üdv jó szórakozást.
Bazzani
több mint 7 éve
Mikor tartott? Preseasonben?Amikor tartott a fal akkor sem találta el az elkapót.A mai meccs tökéletesen igazolja azokat akik szerint Stafford nem top10 QB és nem érdemli meg ezt a pénzt.A mai meccs azokat igazolja, akik szerint fal nélkül tökmindegy, ki áll a center mögött. És fordítva.
Bazzani
MacPhisto
Amúgy ebből a falból egy normális stáb tudna alkotni. Ez egy szar stáb és nem tud.
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Picsát. Megnyerjük.Én megadnám ezt elkapásnak, de szerintem el fogják venni mert földet ért a labdaSemmi jelentősége nincs. Ma nem teszünk fel még 17 pontot.
mustaine
MacPhisto
több mint 7 éve
Én azért bízom benne, háthaÉn megadnám ezt elkapásnak, de szerintem el fogják venni mert földet ért a labdaSemmi jelentősége nincs. Ma nem teszünk fel még 17 pontot.
mustaine
MacPhisto
több mint 7 éve
Amikor tartott a fal akkor sem találta el az elkapót.A mai meccs tökéletesen igazolja azokat akik szerint Stafford nem top10 QB és nem érdemli meg ezt a pénzt.A mai meccs azokat igazolja, akik szerint fal nélkül tökmindegy, ki áll a center mögött. És fordítva.
Bazzani
MacPhisto
Amúgy ebből a falból egy normális stáb tudna alkotni. Ez egy szar stáb és nem tud.
több mint 7 éve
Én megadnám ezt elkapásnak, de szerintem el fogják venni mert földet ért a labdaSemmi jelentősége nincs. Ma nem teszünk fel még 17 pontot.
mustaine
több mint 7 éve
sztem jó lesz
több mint 7 éve
Én megadnám ezt elkapásnak, de szerintem el fogják venni mert földet ért a labda
több mint 7 éve
A mai meccs tökéletesen igazolja azokat akik szerint Stafford nem top10 QB és nem érdemli meg ezt a pénzt.A mai meccs azokat igazolja, akik szerint fal nélkül tökmindegy, ki áll a center mögött. És fordítva.
Bazzani
több mint 7 éve
A mai meccs tökéletesen igazolja azokat akik szerint Stafford nem top10 QB és nem érdemli meg ezt a pénzt.
több mint 7 éve
Staffordnak ma még jó dobása nem volt.
több mint 7 éve
Rudi termeli nekem a pontokat rendesen
több mint 7 éve
hol van ilyenkor saaanyi, Wentz vagy Keenum lesz az mp?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kibaszott Rudolph, ezer éve szopat minket.
több mint 7 éve
Milyen gyenge edzői stáb kell ahhoz, hogy egy (na jó minden) meccset ilyen szarul kezdjen egy csapat?Mi tartja őket még az állásukban?
több mint 7 éve
Most hosszabbítottunk vele szerződést.Őszinte részvétem.
Bazzani
És ha ők sem, akkor még mindig ott van ez utolsó mentsvárnakna majd a Lions fanokat a Michigan kárpótolja holnap!viszont minket a Badgers tényleg
| vagy nem |
baggio
Kampman
www.youtube.com/watch?v=EIyixC9NsLI
több mint 7 éve
egyszerre két trófea a tét, ezt überelje bármi!na majd a Lions fanokat a Michigan kárpótolja holnap!viszont minket a Badgers tényleg
| vagy nem |
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ja tényleg kurva jó, hogy kikapunk.10 az a 100. És nézd a jó oldalát, minden egyes rossz meccsel közelebb kerültök Caldwell kirúgásához. Azt hittem ennek örülnél.Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Bazzani
iktriad
Most hosszabbítottunk vele szerződést.
Ilyen védelemmel full felesleges PO-ba menni. Szánalmas.
több mint 7 éve
Kampman
28 529
na majd a Lions fanokat a Michigan kárpótolja holnap!viszont minket a Badgers tényleg
| vagy nem |
baggio
több mint 7 éve
na majd a Lions fanokat a Michigan kárpótolja holnap!Ettől nem tartok
| vagy nem |
baggio
több mint 7 éve
na majd a Lions fanokat a Michigan kárpótolja holnap! | vagy nem |
---
több mint 7 éve
10 az a 100. És nézd a jó oldalát, minden egyes rossz meccsel közelebb kerültök Caldwell kirúgásához. Azt hittem ennek örülnél.Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Bazzani
több mint 7 éve
Magyar Patriots Klub likes disaddig kell, amíg lehet.Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Bazzani
Mikey
több mint 7 éve
Mikey
18 849
addig kell, amíg lehet.Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Bazzani
több mint 7 éve
Nemhogy örülnél, hogy megpróbál jinxelni.Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Bazzani