Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
nando89
3 932
Eddig ma megnyeri a csoportot a Viks , nem erre fogadtam volna ..
több mint 7 éve
Lesz vajon nálunk a laszti két percig a negyedben?Nem.
MacPhisto
több mint 7 éve
Bazmeg én mindjárt kikapcsolom ezt a gecit
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Lesz vajon nálunk a laszti két percig a negyedben?
több mint 7 éve
Kampman
28 528
Bridgewatert úgy kezelik, mint egy megváltót. Egy kibaszott nulla volt a gyerek az első két évében. Remélem.visszakapja a helyét, mert akkor bárki reális győzelmi eséllyel lép pályára a Vikings ellen.Nekem is túlértékelt.
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Bridgewatert úgy kezelik, mint egy megváltót. Egy kibaszott nulla volt a gyerek az első két évében. Remélem.visszakapja a helyét, mert akkor bárki reális győzelmi eséllyel lép pályára a Vikings ellen.
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
kösz, legalább egy próbát megért, akkor maradok mindenféle barbár nyelveknéltudna valaki segíteni egy sport tvs linkkel? előre is köszkerestem, nincs sajnos, a sport365-ön szokott lenni, de most ott is csak eredeti kommentáros van
Cuchulain82
baggio
több mint 7 éve
Keenum keményen dolgozik hogy Teddy pályára kerüljön ma.Múlt hét után ha meglátom a vén fejét 180+ a vérnyomásom. Kíváncsi vagyok lesz-e ma OPI/DPI olyan játékoson aki a pályán sincs.
Figyeld, majd nem vonják vissza mert nem látják a labda egész terjedelmét a kamerában. Zseniális ez a crewCorrenetéék az egyik legszarabb zebra crew az egész mezőnyben.
Geeri
iktriad
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
tudna valaki segíteni egy sport tvs linkkel? előre is köszkerestem, nincs sajnos, a sport365-ön szokott lenni, de most ott is csak eredeti kommentáros van
Cuchulain82
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Keenum keményen dolgozik, hogy Teddy pályára kerüljön ma a 2. félidő nagy részében. . Figyeld, majd nem vonják vissza mert nem látják a labda egész terjedelmét a kamerában. Zseniális ez a crewCorrenetéék az egyik legszarabb zebra crew az egész mezőnyben.
Geeri
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
parádé! és még akkor a Patriots volt jó qb helyzetben, itt még a harmadik számú irányító is egy 1. körös picket ér
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Figyeld, majd nem vonják vissza mert nem látják a labda egész terjedelmét a kamerában. Zseniális ez a crewMég sem volt olyan nehéz mint a safety amit nem adtak meg vasárnap.
Geeri
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Figyeld, majd nem vonják vissza mert nem látják a labda egész terjedelmét a kamerában. Zseniális ez a crew
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Cuchulain82
985
tudna valaki segíteni egy sport tvs linkkel? előre is kösz
több mint 7 éve
Ha ez TD, akkor kurva nagy mák!
több mint 7 éve
Már most színezi a Vikings.
több mint 7 éve
Anyám
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Najó. Kurva anyád!
több mint 7 éve
Same old Lions.akkor ez mi? 😀
Blevi
---
több mint 7 éve
Same old Lions.
több mint 7 éve
Isten faszát.
több mint 7 éve
Sima liba.