Divisional szombat
több mint 3 éve
Goffból csokis goffri lesz 😛
több mint 3 éve
ez a másik csaj is dadogott, szerintem ezek együtt ittakAbszint, izomlazító, Kataflam
Löfli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Goff, te szerencsétlen...
több mint 3 éve
gondolom ő holnap leszez a másik csaj is dadogott, szerintem ezek együtt ittaka pozitív rasszizmus miatt a feketék elvették Erin munkáját...
Löfli
Heisman
több mint 3 éve
qpee1
114
😀jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnekhorgászáshoz? 😀
qpee1
Negritis
több mint 3 éve
Saints ellen több esélyt látok!Jöhetne a következő meccs mondjuk most?Jó de a Saints vagy a Bucks ellen?
Kenny
Tactful Cactus
több mint 3 éve
ez a másik csaj is dadogott, szerintem ezek együtt ittakcrack
Löfli
több mint 3 éve
ez a másik csaj is dadogott, szerintem ezek együtt ittaka pozitív rasszizmus miatt a feketék elvették Erin munkáját...
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez a másik csaj is dadogott, szerintem ezek együtt ittak
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Jöhetne a következő meccs mondjuk most?Jó de a Saints vagy a Bucks ellen?
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
újabb top komment!Baggio NCAA közvetítéseit nézem csak, ott úgy érzi az ember hogy tanul is valamitArena4 az új cseh2... Mindenről is beszélnek, adtam nekik 1 évet de jövőre jön a gamepass, ha már úgy is reklámozzák xDFutás ellen, Donald nélkül elég kuka ez a védelemLehet,hogy a cseh 2-t nézem de nem mondták el a srácok,hogy mi a helyzet Donald-al.
Sifur
Breki
Sifur
| I'm not a SIMP |
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnekCsak sorjában
qpee1
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnekDe az is lehet,hogy Tomnak...
qpee1
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnekMi van, ha Brady nyeri a nagypapi bowlt?
qpee1
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Kapitóleumált.Elindult ellene a 2. impeachment. Új franchise rekord.Futás ellen, Donald nélkül elég kuka ez a védelemLehet,hogy a cseh 2-t nézem de nem mondták el a srácok,hogy mi a helyzet Donald-al.
Sifur
Breki
Viccet félretéve sérült volt, és gondolom messze nem 100%-os állapotban játszik.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Ha nagyon sokat akar, akkor el kell engedni. Dillon majd megoldja, sokkal olcsóbbanAJones jövőre nagyon gazdag ember leszés esélyes hogy másik mezben látjuk majd :/
Heisman
gamerkr
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Az nemcsak franchise, az ligarekord.Elindult ellene a 2. impeachment. Új franchise rekord.Futás ellen, Donald nélkül elég kuka ez a védelemLehet,hogy a cseh 2-t nézem de nem mondták el a srácok,hogy mi a helyzet Donald-al.
Sifur
Breki
Viccet félretéve sérült volt, és gondolom messze nem 100%-os állapotban játszik.
iktriad
több mint 3 éve
jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnekhorgászáshoz? 😀
qpee1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez a Nachos reklam beteg 😃
több mint 3 éve
Azért itt a pontosnál azt a gigaholdingot nem akarták észrevenni?egy kis DPI-is volt- Kompenzáltak...😊
shagi0206
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Baggio NCAA közvetítéseit nézem csak, ott úgy érzi az ember hogy tanul is valamitArena4 az új cseh2... Mindenről is beszélnek, adtam nekik 1 évet de jövőre jön a gamepass, ha már úgy is reklámozzák xDFutás ellen, Donald nélkül elég kuka ez a védelemLehet,hogy a cseh 2-t nézem de nem mondták el a srácok,hogy mi a helyzet Donald-al.
Sifur
Breki
Sifur
| I'm not a SIMP |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
qpee1
114
jövő héten fel kell kötnie a gatyát breesnek
több mint 3 éve
Neemmm!AJones jövőre nagyon gazdag ember leszés esélyes hogy másik mezben látjuk majd :/
Heisman
gamerkr