Divisional szombat
több mint 3 éve
Breki
278
Ha Crosby kiesik, akkor nagy szarban vagyunk.Nagyon drága volt az a rossz snap :/
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha Crosby kiesik, akkor nagy szarban vagyunk.TD után megyünk a 2 pontosra
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ha Crosby kiesik, akkor nagy szarban vagyunk.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Mivel Packers és playoff, ezért kijelenthető, hogy kurvára nincs még ennek vége.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
aki nem aludt be a Fiesta Bowl 2.félidején annak respectEgészen brutális stat, amivel az FK kijött.mondjuk ez a "lehet menni aludni" vicces annak tudatában, hogy utána van még egy meccs
nagylaza
mint mikor én küldtem el a Fiesta Bowl végén az embereket, pedig utána még jött az Orange Bowl is... 😀
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
доброго вечора!Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 3 éve
tudtam, hogy rád számíthatok.You're welcum. 😊 😉
Amadeus
több mint 3 éve
Egészen brutális stat, amivel az FK kijött.mondjuk ez a "lehet menni aludni" vicces annak tudatában, hogy utána van még egy meccs
nagylaza
mint mikor én küldtem el a Fiesta Bowl végén az embereket, pedig utána még jött az Orange Bowl is... 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Otthon nincs?tudtam, hogy rád számíthatok.Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 896
tudtam, hogy rád számíthatok.Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Neki(k) ezt küldi Sean McVay.Ha valaki most buja dombokra vágyik, íme az én ajánlatom.és aki mellekre vágyik?
iktriad
Amadeus
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Rodgers record at home when Green Bay has the halftime lead: 70-1-1
több mint 3 éve
Egészen brutális stat, amivel az FK kijött.
több mint 3 éve
És mi kezdünk.Jol jon a szunet...aztan futunk ujra, eddig az a tuti.ARodnak nem szabad hagyni 29 mp-et. (Szép volt! Meg egy kis mázli...)Két nagy mázli
nagylaza
SBL
esz-ki-mo
több mint 3 éve
amúgy miért nem csinál previewt a youtube mostanában?gondolom le van lőve követőre h ne halljon le oldal
Negritis
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Visszatérve a reklám témára: Nem a MIT reklámoznak miatt írtam, hogy sokkal jobb az amcsi reklám, mint itthon, hanem a HOGYAN.Persze az is idegesítő, hogy itthon a gyógyszer, és a hitel reklámon kívül nem nagyon van más, de a kreativitás is elég gagyi.
Örök kedvenceim a mosószer reklámok voltak. 2 nő beszélget egymás mellett a fotelben, és az egyik előhúz a 2 fotel közül egy 3 lityós piklit. OTT A HELYE! Vagy a fiának fellépése van, megjegyzik, hogy milyen szép az inge, és a nő táskájában pont van 1 doboz mosószer! 😀
több mint 3 éve
be kell rakni youtube-os tagek közé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
amúgy miért nem csinál previewt a youtube mostanában?
több mint 3 éve
esz-ki-mo
305
Jol jon a szunet...aztan futunk ujra, eddig az a tuti.ARodnak nem szabad hagyni 29 mp-et. (Szép volt! Meg egy kis mázli...)Két nagy mázli
nagylaza
SBL
több mint 3 éve
TD hegyek lennének Csöcs hegyek helyett 😂😂😂Jó lesz ez a KC-GB SzuperBól!Úgy legyen 😊
steelwolf
Breki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
itt pedig az egycsecsűwww.youtube.com/watch?v=63IwUcBK_Rs
több mint 3 éve
mond neki hogy főző sót nézel 😀nah nesztek plasztik milf 😀Nagyon ötletes,de egy számmal nagyobb rajta a cipő és alig tud benne menni ... 😀 Asszony pont bejött amikor néztem. Még jó,hogy amúgy ezt én is kiszúrtam 😀
youtu.be/SR2DZZZTybk
Negritis
Breki
youtu.be/AF3re51D2-I