Divisional szombat
több mint 3 éve
Ja pl. a kajáktól, amiket reklámoznak...Mások ott a problémák 😀A minőségi magyar reklámokhoz képest még mindig felüdülés a jenkiket nézni.Mennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...
shagi0206
steelwolf
Breki
több mint 3 éve
Úgy látom ma a GB ementáli sajthoz használja a kostejet 😛
több mint 3 éve
csak nem mindegy h vargánya v vaginaMennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...Gombakrémmel mi bajod? Jó a bakonyi sertésszelethez...
steelwolf
tomz
több mint 3 éve
hogy is volt a nem lesz havas meccs? jinx. 🤣
Gabor81
hogy is volt a nem lesz havas meccs? jinx. 🤣Igen, én is írtam korábban: jól megjósolták, hogy nem lesz hó.
Gabor81
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Valami armageddon dologra gondoltam egyértelműen, a covid csak annak a következménye, hogy Brady Tampában van.pl egy világjárvány?Bazzani mondta talán annak idején, hogy ha a Lions SB-be jut, tuti lezuhannak odafelé a repülővel. Na egy ilyen meccset is tuti elsöpörne valami istencsapása.azért egy Cleveland Browns - Buffalo Bills AFC döntő ütne.Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
Amadeus
Kampman
Löfli
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Ők már túl vannak ezeken, elhízottan, büdös-gombás lábbal, leszedálva tolják ar arcukba a zsírtA minőségi magyar reklámokhoz képest még mindig felüdülés a jenkiket nézni.Mennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...
shagi0206
steelwolf
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Mennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...Gombakrémmel mi bajod? Jó a bakonyi sertésszelethez...
steelwolf
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Sifur
1 118
A Steelers meccsen az összes momentumot ellőtték...Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
több mint 3 éve
Breki
278
Mások ott a problémák 😀A minőségi magyar reklámokhoz képest még mindig felüdülés a jenkiket nézni.Mennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...
shagi0206
steelwolf
több mint 3 éve
A minőségi magyar reklámokhoz képest még mindig felüdülés a jenkiket nézni.Mennyivel jobb kajákat nézni, mint itthon ilyen gomba krém, olyan fájdalomcsillapító...
shagi0206
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Over 90 ponthát most mondom, legkésőbb a Billskészen állok a Packers-Bills döntőreNem látom azt a csapatot, aki megveri a KáCét az AFC-ben.
shawnka
iktriad
shawnka
több mint 3 éve
pl egy világjárvány?Bazzani mondta talán annak idején, hogy ha a Lions SB-be jut, tuti lezuhannak odafelé a repülővel. Na egy ilyen meccset is tuti elsöpörne valami istencsapása.azért egy Cleveland Browns - Buffalo Bills AFC döntő ütne.Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
Amadeus
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Bazzani mondta talán annak idején, hogy ha a Lions SB-be jut, tuti lezuhannak odafelé a repülővel. Na egy ilyen meccset is tuti elsöpörne valami istencsapása.azért egy Cleveland Browns - Buffalo Bills AFC döntő ütne.Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
Amadeus
több mint 3 éve
odell mi hisztit levágnaazért egy Cleveland Browns - Buffalo Bills AFC döntő ütne.Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
Amadeus
több mint 3 éve
Gabor81
803
hogy is volt a nem lesz havas meccs? jinx. 🤣
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Itt most van TV, Ott?
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 896
azért egy Cleveland Browns - Buffalo Bills AFC döntő ütne.Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
A minőségi magyar reklámokhoz képest még mindig felüdülés a jenkiket nézni.mondjuk nekem hiányzik eddig a scoop there it is
shagi0206
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Crosby Rodgers-től tanulta ezt a lebaszós nézést
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Hát gondoltam hogy a 11 órás meccsek rosszak lesznek, de a beharangozók tartották bennem a hitet, hát itt a Packers popsizza a Rams, holnapi KCt se érdemes nézni...haló? a browns nem tud unalmas meccset játszani.
Sifur
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Amúgy még mindig fel-fel dereng a szezon, amikor Adams 2. számúként Nelson mögött kezdte a szezont, de Nelson kidőlt egész szezonra, és Adams nem tudott felnőni a no1 wr posztra. És mi lett belőle...😊Fel-feldereng, mikor 2014-ben kérte Sixo pm-ben, hogy ajánljak neki fiatal Packers WR-t GM játékba, én meg a rookie Adamset mondtam, aki majd Jordy után sokra viszi 😊
shagi0206
több mint 3 éve
Amúgy garbage time van... 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Kezd uncsi lenne,jöjjenek a csecsek,hogy ne aludjak be a meccsünkig