Divisional szombat

1 feliratkozó

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 434 — Kinek mit intézett a kormánya
 youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-
Dzsokijuing
Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Na ez se.
Kampman
És Emilio lányának a nótája mehet?
Sixo
Mondjuk ez egy hit

Poloska vagyok.
10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 631
Dzsokijuing
Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Na ez se.
Kampman
Jól átműtötték Orbánt indiába 😀
10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman
Sixo
Tudod tetézni basszus.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
fake.id 1 241 — tush push aficionado
mekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅
fake.id
Más műsort nézel ha szerinted ez a meccs koppra, 13-6 lenne ha a Spartans játszana a Grizzliessel
KeyG
Cseh 2-t nézi a kolléga
LanceVance
más téma nincs, csak ez, hogy így bírók úgy bírók? bírók nem szedték össze a kickoff fumblet, a bírók baszták ki stroud kezéből a labdát és a bírók kúrták ki a szögletzászlóra a mezőnygólt?
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 333 — LIGHTS OUT!
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman

10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 004
mekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅
fake.id
Én meg úgy hallottam, hogy a a Wall Street-en dőlnek el dolgok. Szabolcsi kiskocsmákban is így tudják.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 642
fake.id
Más műsort nézel ha szerinted ez a meccs koppra, 13-6 lenne ha a Spartans játszana a Grizzliessel
KeyG
Cseh 2-t nézi a kolléga

10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 235 — Big Dick Nick
És a mai tehetségkutató versenyünk nyertese(i):

www.youtube.com/watch?v=hutQnU9stp8
shagi0206
 youtu.be/6jDHRW6fngg?si=Tbky1k5WbwYiaC9m&t=57

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Dzsokijuing
Na ez se.

Szerkesztette: Kampman

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 727
fake.id

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 853
És a mai tehetségkutató versenyünk nyertese(i):

www.youtube.com/watch?v=hutQnU9stp8
10 hónapja
fake.id 1 241 — tush push aficionado
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
juhú

zacknorb
Húszezredjére látva a videót sem tudom eldönteni, hogy benne a bizarrabb, a Kiszel Tünde bárgyú mosolyával táncoló nő vagy a gyümölcsökkel megrakott kiskocsi.
Kampman
ha már

Negritis, a vajda

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊
yooker
Ez a siker velejárója.
Az 1990-es évek elején a Patriots megítélése Amerikában is kb. ott volt, mint manapság a Jets/Jaguars/Panthers/Browns, egy vicc voltak, még utálni se tudta őket senki.

Aztán mi lett ugye.
Kampman
persze!
ezért is írtam!
de gondolom a Chiefs szurkerek tudnak ezzel élni manapság....😊
10 hónapja
 www.youtube.com/shorts/ygwVqMrPrFo
10 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 557 — Tyrone Creek
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊
yooker
Igen, még a pecc és Brady ellen mindenki nekik szurkolt.
LanceVance
Ugyanaz a helyzet, mint Verstappennel.
10 hónapja
yooker
Ez a siker velejárója.
Az 1990-es évek elején a Patriots megítélése Amerikában is kb. ott volt, mint manapság a Jets/Jaguars/Panthers/Browns, egy vicc voltak, még utálni se tudta őket senki.

Aztán mi lett ugye.
Kampman
Én mondjuk tudom utálni a Jagset.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
yooker
Ez a siker velejárója.

Aztán mi lett ugye.

10 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 631
yooker
Azért kellett hozzá egy pár gyűrű és jópár kétes ítélet
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
juhú

zacknorb
Húszezredjére látva a videót sem tudom eldönteni, hogy mi benne a bizarrabb, a Kiszel Tünde bárgyú mosolyával táncoló nő vagy a gyümölcsökkel megrakott kiskocsi.
Kampman
10 hónapja
yooker
Nem csak egy valaki utálja ?

10 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 642
yooker
Igen, még a pecc és Brady ellen mindenki nekik szurkolt.

10 hónapja
 www.tiktok.com/@maimoa.creative/video/7420976802216152328
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 434 — Kinek mit intézett a kormánya

Hmm, ez egy jó tracker, már majdnem olyan jó, mint az itteniek.

Poloska vagyok.
10 hónapja
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !