Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Mondjuk ez egy hitÉs Emilio lányának a nótája mehet?youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Jól átműtötték Orbánt indiába 😀youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman
10 hónapja
Tudod tetézni basszus.És Emilio lányának a nótája mehet?youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
más téma nincs, csak ez, hogy így bírók úgy bírók? bírók nem szedték össze a kickoff fumblet, a bírók baszták ki stroud kezéből a labdát és a bírók kúrták ki a szögletzászlóra a mezőnygólt?Cseh 2-t nézi a kollégamekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅Más műsort nézel ha szerinted ez a meccs koppra, 13-6 lenne ha a Spartans játszana a Grizzliessel
fake.id
KeyG
LanceVance
10 hónapja
És Emilio lányának a nótája mehet?youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Dzsokijuing
Na ez se.
Kampman
10 hónapja
mekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅Én meg úgy hallottam, hogy a a Wall Street-en dőlnek el dolgok. Szabolcsi kiskocsmákban is így tudják.
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Cseh 2-t nézi a kollégamekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅Más műsort nézel ha szerinted ez a meccs koppra, 13-6 lenne ha a Spartans játszana a Grizzliessel
fake.id
KeyG
10 hónapja
És a mai tehetségkutató versenyünk nyertese(i):youtu.be/6jDHRW6fngg?si=Tbky1k5WbwYiaC9m&t=57
www.youtube.com/watch?v=hutQnU9stp8
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-Régebben javasoltam, hogy oké, hogy mennek a trashvideók, de Fásy Zsüli azért mégse legyen.
Dzsokijuing
Na ez se.
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
mekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅Más műsort nézel ha szerinted ez a meccs koppra, 13-6 lenne ha a Spartans játszana a Grizzliessel
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
mekkora világ szánalma műsor ez a bírózás amúgy xd bradynél is volt pár agyfelbaszó roughing the passer, de ez az egész topik erről szól, hogy a chiefsszel.a szabadkőműves bírók nyeretnek meg minden meccset 😅
10 hónapja
youtu.be/-h_ydz7RB6o?si=GAdqltW36idwIbZ-ha márjuhúHúszezredjére látva a videót sem tudom eldönteni, hogy benne a bizarrabb, a Kiszel Tünde bárgyú mosolyával táncoló nő vagy a gyümölcsökkel megrakott kiskocsi.
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
persze!azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Ez a siker velejárója.
yooker
Az 1990-es évek elején a Patriots megítélése Amerikában is kb. ott volt, mint manapság a Jets/Jaguars/Panthers/Browns, egy vicc voltak, még utálni se tudta őket senki.
Aztán mi lett ugye.
Kampman
ezért is írtam!
de gondolom a Chiefs szurkerek tudnak ezzel élni manapság....😊
10 hónapja
Ugyanaz a helyzet, mint Verstappennel.azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Igen, még a pecc és Brady ellen mindenki nekik szurkolt.
yooker
LanceVance
10 hónapja
Én mondjuk tudom utálni a Jagset.azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Ez a siker velejárója.
yooker
Az 1990-es évek elején a Patriots megítélése Amerikában is kb. ott volt, mint manapság a Jets/Jaguars/Panthers/Browns, egy vicc voltak, még utálni se tudta őket senki.
Aztán mi lett ugye.
Kampman
10 hónapja
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Ez a siker velejárója.
yooker
Aztán mi lett ugye.
10 hónapja
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Azért kellett hozzá egy pár gyűrű és jópár kétes ítélet
yooker
10 hónapja
juhúHúszezredjére látva a videót sem tudom eldönteni, hogy mi benne a bizarrabb, a Kiszel Tünde bárgyú mosolyával táncoló nő vagy a gyümölcsökkel megrakott kiskocsi.
zacknorb
Kampman
10 hónapja
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Nem csak egy valaki utálja ?
yooker
10 hónapja
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊Igen, még a pecc és Brady ellen mindenki nekik szurkolt.
yooker
10 hónapja

Hmm, ez egy jó tracker, már majdnem olyan jó, mint az itteniek.
Poloska vagyok.
10 hónapja
azért az érdekes hogy lett ez a Chiefs a szimpatikus kiscsapatból útált bírók kedvence pár év alatt😊